Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért kell így viselkedi aztán meg csódálkoztok, hogy félnek a pasik leszólítani titeket, megéri ez nektek?
10/8-nál ezt tapsztaltam. Főleg szép csajok de átlagosak is voltal benne.
1-es leányzó: 10/8 Megszólítom: Szia! Hogy vagy? - jól, A nevem X és a tiéd? jaj, istenem... vonzom az ilyeneket... nevet és elmegy a barátnőivel.
2-es: 10/6 Szia! Jó a buli nem? - X -nek hívnak, erre a lány, - nem érdekel és elmegy mérgesen néz és leül.
A maradék kettőből aki nem viselkedet rib ancként, egyet leírok:
Megszólítom: Szia! - Szia, jó a buli bár nem az én zenei világom, igen az egyém se, kérsz egy ittalt?, - boccs de van barátom és nem akarom, hogy féltékedjen.
----------------
1 hét múlva egyébként találkoztam az 1-es beképzelt r. leányzóval, mérgesen nézett a telefonjára, én csak rápillantottam, tudtam milyen és nem érdekelt, soha többet nem szólítok meg túl szép lányokat ha ez a helyzet.
Nem is a visszautasítás a rossz érzés, hanem ha kinevetnek
Koncerten meg Kevésbé szép de átlagos lányokkal ismerkedtem meg, eleinte érdeklődést mutatnak irántam aztán meg lekoptatnak...
24/F aki 10/5-6 szintem van, de qrvára nem érdekel.
Miért nem így próbálkozok?
Szia! Xy vagyok, meghívjatlak egy italra?... Hogy vsgy?...
"24/F aki 10/5-6 szintem van, de qrvára nem érdekel."
Ja, azért osztályozgatsz kínosan, mert "qrvára nem érdekel" téged :D
Talán rohadt rossz a természeted. Pl. ha nem kezelnéd r.bancként azokat a nőket, akik nem ájulnak el a te "10/5 szintedtől", előrébb tartanál.
5-ös.
És ha senki nem veszi fel vele a szemkontaktust, és senki nem jelez neki,akkor ne menjen oda senkihez? akkor az lesz a baj...
Tudom miről beszélsz Kérdező, ugyanezeket éltem én is át, sokszor még durvábban is.
Nos ez ilyen, szemetek az emberek, másokba belerúgnak ahelyett hogy a saját nyomorukkal foglalkoznának...
1. Eset
En is neznek nagyokat, ha hot idegen erdeklodne a hogy letem felol.
Es azt hogy gondolod, hogy teljesen idegen ember semmi ismerettseg nelkul megadja a teljes nevet? Vicces vagy. Nem csoda, ha rohognek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!