Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy 36 éves férfival, aki az anyjával lakik, és fix munkája sincs?

Figyelt kérdés

Azt mondta oda született, soha nem is élt még külön, egy panellakásban lakik az anyjával. Állítása szerint, ha lenne párja elköltözne. Most éppen nincs munkája, de azt mondta már folyamatban van 1 állás (idénymunka) pár nap múlva kezd.

Nektek nem szólalna meg a vészcsengő ettől az egésztől?

2019. márc. 3. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak szerettem volna egy olyan példát is írni ami a mama hotelest jobb helyzetbe hozza, szerintem nagyobb lehetősége van neki párkapcsolat szinten , mint amit én írtam le .
2019. márc. 3. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem megengedett az ilyesmi?

Hova süllyed ez a világ? Én nagyon jól megvagyok egy ilyen pasival és tudjátok nem minden a pénz. Oké tény egy embernek kell lennie munkának mert anélkül nehéz az élet de jelenleg én is munka kereső vagyok és a barátom is. Most akkor dobjuk ki egymást mert otthon lakunk és nincs munkánk? Egyedül én sem költöznék el főleg nem albérletbe ahol a fele fizetés az albérlet a másik negyede a rezsi vegyek kaját stb stb. Köszi de nem éri meg folyton a pénzem számolgatni hogy éhen legyek meg egyebek.

2019. márc. 3. 15:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. márc. 3. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Teljességgel kizárt.
2019. márc. 3. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
# 12: Hány évesek vagytok? Huszonéves korban még szerintem eléggé elterjedt a "mamahotel", de 36 éves férfiról beszélünk... Ott azért már igencsak ritka!
2019. márc. 3. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy 36 éves férfitől már meg lehet kérdezni, hogy mit csinált az előző 16-18 évben. Úgy néz ki ez a férfi akiről szó van, nem sok mindent.
2019. márc. 3. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Az nem zavar, hogy az anyukájával lakik. Párom is 36 éves volt, mikor összejöttünk és a szüleivel lakott. Igaz nem panel, hanem egy nagyobb családi ház, ahol ő csinálta a házimunka nagy részét.

Az jobban zavarna, hogy nincs fix munkája és a leírás alapján ez nem valami átmeneti dolog, hanem az a tipikus, aki néha keres valami alkalmi melót és ennyi az igénye.

2019. márc. 3. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a férfi életképtelen .
2019. márc. 4. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!