Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok veletek egymagas vagy kicsit alacsonyabb férfival? Vannak olyan párok, ahol a férfi alacsonyabb? Mennyire okoz ez problémát?
A párom egy pár centivel alacsonyabb nálam, de egyáltalán nem zavar :)
21/N
Pasiként kérem!
Lányok, ha már az elején, a randikor azon gondolkodtok, hogy a pasi alacsony, kövér, csóró, sovány,..., akkor inkább ne hülyítsétek!
És magatokat sem! A SZERELEM nem úgy működik, hogy hú de jó csaj!!!! Ja...alacsony...akkor nem kell...már nem is szeretem.
Mellesleg attól, hogy alacsony valaki, miért gáz?
Ilyen alapon a csajaim 80%-át meg sem ismertem volna, mert én a nagy melleket szeretem, de a legtöbbnek kicsi/átlagos volt. És mégis elmentem a randira és nem tettem szóvá!
Az a nő aki egymagas velem, hova tovább még magasabb is szerintem nem emelne kifogást ez ellen. Illetve, az eddigi barátnőim is egész eltérő magasságúak voltak, úgy ahogy a barátaik is szép szórást alkottak az egészen alacsonytól a nálam magasabbakig. Szóval úgy érzem ez nem számít.
184cm/F
“Ilyen alapon a csajaim 80%-át meg sem ismertem volna, mert én a nagy melleket szeretem, de a legtöbbnek kicsi/átlagos volt. És mégis elmentem a randira és nem tettem szóvá!”
Azert ne hasonlitsuk mar a mellmeretet a magassaghoz. Biztos van boven no akit nem zavar a magassag, de engem nagyon zavarna. Nalam alacsonyabbakra ugy nezek mintha az ocsem lenne, pedig hidd el a 178 cm-el meg nehezebb, de megsem sirankozom, hogy miert nem magas minden ferfi? Egyszeruen nem birnek egy alacsonyabb ferfira ugy nezni, csak mint egy haverra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!