Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti randiznátok veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti randiznátok veletek egymagas vagy kicsit alacsonyabb férfival? Vannak olyan párok, ahol a férfi alacsonyabb? Mennyire okoz ez problémát?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 16:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%

“Ha egy lány, azért lepattinthat, mert alacsony vagyok (Amiről senki nem tehet!), akkor nekem is legyen jogom a csat lekoptatni, mert nincs melle.”

Azt mondod nincs jogod lepattintani egy olyan not aki neked nem tetszik? Naaa ne, hat ki szabja neked ezt meg? A mellmeretet kb a farokmerethez tudnam hasonlitani akkor is, egyaltalan nem a magassaghoz.

2018. dec. 6. 18:31
 22/24 anonim válasza:
40%
Sajnos én saját magamon tapasztalom, hogy alacsony pasiként nem nagyon rúghatok labdába a lányoknál. 168 cm vagyok, amiről először azt gondoltam, hogy nem is olyan vészes, mivel rengeteg nagyon csinos 150-160 centis lány van. Viszont az a vicces, hogy a még nálam is alacsonyabb lányok is 180+-os pasikra vágynak. Nem általánosítok, de sok esetben így van. Tapasztalataim alapján ezzel a magassággal maximum barátnak vagyok jó, mivel sokan kiröhögnek és nem tekintenek rám igazi férfiként. Kicsit igazságtalannak érzem ezt a dolgot, mert egy olyan dolog miatt kerülök hátrányba, amiről nem tehetek. Az ember tud külsőt, stílust változtatni, de megnyúlni nem tud. Ez van. :(
2018. dec. 6. 18:33
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

#21 és 20. Ennek semmi köze a joghoz.

A magasság és a mellméret UGYANAZ. Az ég világon semmilyen különbség sincs köztük. Semmi.

Ugyanúgy ahogy a súly, a derék- és csipőszélesség, az iskolázottság, az érzelmi intelligencia, érdeklődési kör, arc szimmetria, intelligencia, akarmilyen belső vagy külső tulajdonság esetében sincs.

Mindenkinek a kizárólagos magánügye, hogy milyen szempont alapján választ párt. Egyik szempont sem jobb vagy rosszabb, fontosabb vagy kevésbé fontosabb a másiknál, mert ez CSAK rá tartozik, senki másra.

Persze az alacsony férfiakat, kismellű nőket, alacsony végzettségű embereket, túlsúlyos nőket és férfiakat, stn ez frusztrálhatja, illetve bárkit, aki valamelyik követelménynek nem felel meg.

De attól ezt még nincs értelme számon kérni. Nem lehet elfogadasról beszélni, ha a másik igényeit nem fogadjuk el.

Egyszerűen olyan párt kell találni aki elfogad.

2018. dec. 6. 18:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek mas, ha egy ket centivel kisebb a srac az meg belefer ha amugy meg tetszik.
2018. dec. 8. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!