Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti randiznátok veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti randiznátok veletek egymagas vagy kicsit alacsonyabb férfival? Vannak olyan párok, ahol a férfi alacsonyabb? Mennyire okoz ez problémát?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 16:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Soha. Kizaro ok.
2018. dec. 6. 17:26
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Én simán :) Engem nem hogy nem zavarna, de még tetszene is. Egyébként én 168 cm vagyok.

Ha egy pasi 165-170 cm között van az tetszik nekem, attól hogy 3 fejjel magasabb nálam, még nem lesz magabiztosabb, intelligensebb és jobb társ.

2018. dec. 6. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:
33%

Van, akinél kizáró ok, van, akinél nem. Az viszont elég gyakori, hogy ha a lánynak rendben van, a férfinak kisebbségi komplexusa lesz. Ezt fejben kellene rendbe rakni nekik (tisztelet a kivételnek), hogy ne vágják maguk alatt a fát, ha már sikerült olyat találniuk, aki elfogadja őket.

(Nálam amúgy kizáró ok, de oltári alacsony vagyok, így ezzel nem is volt soha gondom. 156 centivel szerencsére nem tettem magasra a lécet ezzel a kikötéssel.)

2018. dec. 6. 17:33
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy egy magas, 180+-os lány mit csinál, ha zavarja az alacsonyabb pasi. Csak kosármeccseken ismerkedik?
2018. dec. 6. 17:38
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
14: Nem vagyok 180 cm+, de a 178 cm-eleg kozel vagyok hozza. Eddig soha nem okozott gondot a magassagom ilyen szempontbol, alapbol egy alacsonyabb ferfi nem is tudna tetszeni. Azert van boven magas ferfi szoval en egyaltalan nem aggodok emiatt, foleg ha belegondolok, hogy szinte mindig 190 cm koruli barataim voltak, igy gondolom egy 180+-os nonek se jelenthet problemat.
2018. dec. 6. 17:41
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

#10 "Azert ne hasonlitsuk mar a mellmeretet a magassaghoz."

De. Pont ugyanolyan adottság, pont ugyanannyira fontos és ugyanarról szól, hogy mi tetszik és mi nem. Ahogy neked te se férfiként tekintesz egy nálad alacsonyabb férfira, úgy más férfiak csak a nagy mellű nőkben látják meg a nőt.

Semmilyen különbség nincs.

Egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy mi tetszik neki.

2018. dec. 6. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:
12%
Nem, engem zavart volna, ha alacsonyabb a férfi. Úgy fogalmaznék, hogy szóba sem jött volna.
2018. dec. 6. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

A nők többségét zavarja, de a férfiakat is.

Vannak azért olyan párok, ahol ez működik, minden nap latni egy-két ilyen párt, akár feltűnőbb magasság különbséggel is, de az százból néhány.

2018. dec. 6. 17:55
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

A kérdés csak elméleti, mert nem ismerek nálam alacsonyabb férfit. Mondjuk 150 centiset.

Van egy lélektani határ, ami olyan 170 cm körül lehet. Ha ekkora a pasi, akkor mindenki azt fogja mondani, hogy nem gáz, mert egy 172 centis csajt se fog érdekelni az a 2 cm.

Viszont ha a férfi teszem azt 155 cm, akkor igenis zavarni fogja még a 150 centis csajokat is. Hiába a +5 cm, ha akkora, mint egy 12 éves kisgyerek.

2018. dec. 6. 18:02
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

16.-nak.

PONTOSAN!!!

Ha egy lány, azért lepattinthat, mert alacsony vagyok (Amiről senki nem tehet!), akkor nekem is legyen jogom a csat lekoptatni, mert nincs melle.

Csak mondjuk a pasik többsége normális, és elnézi a szerencsétlen nők testi hiányosságát.

2018. dec. 6. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!