Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok veletek egymagas vagy kicsit alacsonyabb férfival? Vannak olyan párok, ahol a férfi alacsonyabb? Mennyire okoz ez problémát?
Én simán :) Engem nem hogy nem zavarna, de még tetszene is. Egyébként én 168 cm vagyok.
Ha egy pasi 165-170 cm között van az tetszik nekem, attól hogy 3 fejjel magasabb nálam, még nem lesz magabiztosabb, intelligensebb és jobb társ.
Van, akinél kizáró ok, van, akinél nem. Az viszont elég gyakori, hogy ha a lánynak rendben van, a férfinak kisebbségi komplexusa lesz. Ezt fejben kellene rendbe rakni nekik (tisztelet a kivételnek), hogy ne vágják maguk alatt a fát, ha már sikerült olyat találniuk, aki elfogadja őket.
(Nálam amúgy kizáró ok, de oltári alacsony vagyok, így ezzel nem is volt soha gondom. 156 centivel szerencsére nem tettem magasra a lécet ezzel a kikötéssel.)
#10 "Azert ne hasonlitsuk mar a mellmeretet a magassaghoz."
De. Pont ugyanolyan adottság, pont ugyanannyira fontos és ugyanarról szól, hogy mi tetszik és mi nem. Ahogy neked te se férfiként tekintesz egy nálad alacsonyabb férfira, úgy más férfiak csak a nagy mellű nőkben látják meg a nőt.
Semmilyen különbség nincs.
Egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy mi tetszik neki.
A nők többségét zavarja, de a férfiakat is.
Vannak azért olyan párok, ahol ez működik, minden nap latni egy-két ilyen párt, akár feltűnőbb magasság különbséggel is, de az százból néhány.
A kérdés csak elméleti, mert nem ismerek nálam alacsonyabb férfit. Mondjuk 150 centiset.
Van egy lélektani határ, ami olyan 170 cm körül lehet. Ha ekkora a pasi, akkor mindenki azt fogja mondani, hogy nem gáz, mert egy 172 centis csajt se fog érdekelni az a 2 cm.
Viszont ha a férfi teszem azt 155 cm, akkor igenis zavarni fogja még a 150 centis csajokat is. Hiába a +5 cm, ha akkora, mint egy 12 éves kisgyerek.
16.-nak.
PONTOSAN!!!
Ha egy lány, azért lepattinthat, mert alacsony vagyok (Amiről senki nem tehet!), akkor nekem is legyen jogom a csat lekoptatni, mert nincs melle.
Csak mondjuk a pasik többsége normális, és elnézi a szerencsétlen nők testi hiányosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!