Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok egy ilyen férfival a helyemben?

Figyelt kérdés
Azt állítja hogy ő csak a külsőt nézi egy nőnél. Látott képeken, és szerinte szép vagyok. Viszont azt írta 75%-ban tetszem neki. Megírtam neki hogy én tudok főzni, erre azt írta, hogy legalább lesz egy asszony a konyhában. Meg azt állítja, hogy csak én érdeklem őt, egész nap rám gondol. Meg volt már úgy azt írta zavarom, miközben ő ír mindig rám, és még hívogat is hogy menjek Facebookra. Volt egy lány, akivel randizott, és állítása szerint, már az első randin elvárta, hogy ő fizessen mindent. Meg percre pontosan megkérdezi ha megyek valahova hogy mettől meddig leszek oda.
2017. okt. 13. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Már a múltkor is megkérdezted. Ha ennyire nem hagy nyugodni akkor randizz vele, ha meg nem akarsz akkor ne.

Ne legyetek már ilyen életkeptelenek, hogy azt sem tudod eldönteni, hogy randizz vagy ne randizz valakivel és idegenektől várd rá a választ.

Nevetséges, hogy mennyi ilyen lány van aki arról is képtelen dönteni, hogy mit egyen vacsorára és mindig a másiktól vár iránymutatást.

2017. okt. 13. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg önmagát fényezi, hogy ő egy jó ember, és ahol él ott tiszteletnek és népszerűségnek örvend. Meg ő még egy nőt sem mutatott be a szüleinek, mert eddig egy lány se volt rá érdemes, és mit szólnának hozzá a szomszédok.
2017. okt. 13. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy ma csak este írtad ki a kérdést, és nem szokásosan napközben.
2017. okt. 13. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem is írtam ki ilyen kérdést. Szeretném ha valaki normálisan a kérdésre válaszolna.
2017. okt. 13. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szokásos trollkodás. Ha nem ezzel foglalkoznál, akkor talán lenne pasid/nőd, mert még abban sem vagyok biztos, hogy nem egy unatkozó fiú vagy.
2017. okt. 13. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
93%
Aki felnőttnek gondolja magát ("felnőtt párkapcsolatok"), az egy ilyen kérdésben maga is tud dönteni.
2017. okt. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!