Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, randiznátok egy olyan,30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, randiznátok egy olyan,30 alatti férfival, akinek új, német sportkocsija van, mindig Armani, Boss, Ralph Lauren, stb. ruhákban jár és az Instagramjából kiderül, hogy igen gyakran utazik a világon sokfelé?

Figyelt kérdés
Vagy ez a szintű életvitel nem lenne szimpatikus nektek? Az életkorotokat is írjátok le, legyetek szívesek.
2018. dec. 6. 19:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ez az első dolog, amivel jellemzi magát, és ezt tartja a legfontosabbnak párkeresési szempontból akkor teljesen felejtős. Igazából abszolút nem érdekel, hogy milyen kocsija vagy mennyi pénze van. Alapból ez az Instagramon magamutogatós baromság képes elvenni a kedvem bármilyen férfitól. Számomra ez az önbizalomhiány tökéletes definíciója.
2018. dec. 6. 19:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem jellemezi magát az égvilágon senki, ez egy elméleti kérdés...
2018. dec. 6. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Mert az itteni nőknek biztos lenne esélyük egy ilyennél, mi? (Nő vagyok, nekem se lenne esélyem. Az ilyen pasik az ilyen nőkre buknak: [link] )
2018. dec. 6. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Te szerintem nem is barátnőt keresel, hanem üzleti partnert, akivel közösen szórhatjátok a pénzed... :D
2018. dec. 6. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem jellemezi magát az égvilágon senki, ez egy elméleti kérdés..."

De, ez nagyon is egy jellemzés volt, mert ebből az derül ki, hogy számára a legfontosabbak az anyagiak, a csillogás, a magamutogatás és a drága holmik.

Lehet, hogy a felső tízezernél ez teljesen oké, ahol leginkább a felszínesség az úr, de egy normális nőnél ez kevés.

Kérdező, szerinted az nem jellemzés, és nem beszédes, ha valaki csak ezeket tünteti fel és nem például azt, hogy szeret túrázni a hazai hegyekben, szeret sportolni, és teljesen jól érzi mondjuk magát egy egyszerű kínai ruhában is, vagy mondjuk valamit írna a belső tulajdonságairól? Vagy mondjuk szeretne-e családot? Vagy dohányzik-e? Fontos-e számára az egészség?

Őszintén, józan paraszti ésszel, most azt hiszed, még ha elméletben is, hogy egy nő egy Armani öltönybe és egy német sportkocsiba lesz szerelmes? És nem magába az adott személybe?

És ha kiderül arról a személyről, hogy egy önző, egoista, agresszív állat, aki ráadásul zsugori is, akkor mit ér ez a sok dolog, amit itt felsoroltál?

Persze, minden nő álma egy beteg anyagias ember, akivel még normálisan se lehet kommunikálni és esetleg még össze-vissza csalja majd egy hasonló Insta k..rvával.

Gratulálok.

2018. dec. 6. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem!

N26

2018. dec. 6. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi körökben mozogtam, de nem szempont. Tudod, van az a szint ahol ez senkit sem érdekel. Illetve kerestem azok társaságát akiket ez nem érdekel. Mellesleg a sportkocsikat nem szeretem, semmi hasznuk.
2018. dec. 8. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
30 év alatti férfi nincs. az még csak kisfiú
2018. dec. 8. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Nooo !!! :D
2018. dec. 8. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem szimpatikus az ilyen életvitel, és őszintén mondom. sosem költenék milliókat ruhákra, akkor sem, ha lennének fölösleges millióim. Olyan ember szimpatikus nekem, aki valami értelmeset akar létrehozni az életben, valamire törekszik, nem pedig csak szórja a pénzt, mert megteheti. Az autók a legkevésbé sem érdekelnek. Az utazás az szimpatikus, azt én is csinálnám és csinálom is. De semmiképp sem tudnék mit kezdeni egy ilyen felszínes életvitelt folytató emberrel, egyszerűen nem találnánk a közös hangot. Én sem felelnék meg neki, egészen nyilvánvalóan.
2018. dec. 8. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!