Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, randiznátok egy olyan,30 alatti férfival, akinek új, német sportkocsija van, mindig Armani, Boss, Ralph Lauren, stb. ruhákban jár és az Instagramjából kiderül, hogy igen gyakran utazik a világon sokfelé?
Figyelt kérdés
Vagy ez a szintű életvitel nem lenne szimpatikus nektek? Az életkorotokat is írjátok le, legyetek szívesek.2018. dec. 6. 19:07
11/13 anonim válasza:
Nem érdekelnek a bazári kismajmok. Eszembe jut erről egy pali,aki udvarolgatott nekem egy időben, adtam neki egy esélyt és képes volt eljönni egy instagramos pólóban ,a saját oldalával a hátán :D
Egy drága ruhától meg 20-25 év felett egy értelmes nő,aki maga is dolgozik és megteremti az egzisztenciáját nem ájul el szerintem . Egyrészt stílust,jóizlést sem lehet pénzen venni,szóval márkák ide vagy oda,öltözhet előnytelenül vagy gázul az illető .
Ezekre a dolgokra,amikkel jellemezted magadat csak a 18-20 éves kislányoknak egy rétege indul be.
12/13 anonim válasza:
Nalam a sok penz es a felvagas csak hatrany.
13/13 anonim válasza:
Nem. :) Sosem a pénz miatt randiztam . A férfi személyisége miatt. Nem vagyok gazdag és nincs is ilyen irányú vágyam,hogy pénz miatt valakivel összeálljak "parádézni" Van egy párom,a Kincsem,vele küzdünk nap mint nap,voltak nagyon nehéz időszakok,de összefogva egymást támogatva átvészeltük,megoldottuk.Biztos lesz még,de meg sem fordul a fejemben,hogy a jobb élet reményében megjátszam az érzelmeket,mert xy huu de gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!