Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férifiak, akik 30 felettiként 20 alatti lányokat keresnek, kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

Olyan sokat olvasni itt, hogy a nőknek 18-tól felfelé már csak lefelé van, ellenben a férfiak...Na, mindenki érti, miről van szó.

Szóval, azon férfiak, akik 30-35 felett 16-18 éves lányokat szeretnének, a tartós párkapcsolatot, családalapítást is velük képzelik el?

2019. márc. 3. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, én 2 év múlva leszek 25, de tuti nem lesz 30 feletti pasim, nemhogy 40 éves.
2019. márc. 3. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

26 évesen jöttem össze az akkor 33 éves párommal.

Szerinted ezek a kortól függnek? Ugyanúgy nem, mint ahogy sajnos a bölcsesség sem. Mert ha ettől függene mindenki a kor előrehaladtával egyre jobb, bölcsebb, okosabb lenne. De sajnos ez nem így van. Ezekért nekünk kell megküzdeni. És az a jó ha hasonló törekvésű partnert találunk legyen az 29 vagy 35... mert nem egy 30+ gondolkodik úgy mint egy gyerek... de sok tök értelmes fiatal, tini is van, ezt gondolom te is tapasztaltad már.

2019. márc. 3. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valaki azt hiszi hogy 16-8 éves lány szülni fog neki , ott értelmi gondok vannak a fejében .. Egy telepi fekete hajú lány biztos fog neked gyereket csinálni ennyi idősen..
2019. márc. 3. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugyan én azt nem tudom, hogy egy 30 éves férfi fejében mi játszódik le, amikor egy 18 éves után kajtat, de én azt nem tudom elképzelni, hogy komolyan vegye (házasság és családalapítás szintjén). Nem mellesleg pedig lehet, hogy egy 30 fölötti vonzóbb egy korosztálybelitől, de 10 évvel később meg a férfi fog elkezdeni lefelé gurulni, amikor a nő viszont még igen fiatal.

Megjegyzés: mi az, hogy 18 év után csak lefelé van a "nőknek"? :D

2019. márc. 3. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Miért gondol mindenki "komoly" dolog alatt a 21. században egyből házasságra meg családalapításra?

Az nem lehet komoly, ha komoly érzelmeket érez valaki iránt valaki? Egyből a purgyé kell?

2019. márc. 3. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:

"a nőknek 18-tól felfelé már csak lefelé van,"

Ezen most hatalmasat kacagtam... ;)))

N

2019. márc. 3. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:

A szüleim akkor jöttek össze, amikor apa 29, anya 21 volt. A nagyszüleim akkor házasodtak össze, amikor papa 30, mama 20. Jól vannak/voltak teljesen, normális házasságaik vannak/voltak.

Majd 30-35 évesen szeretnék családot alapítani, valami ilyesmit én is el tudnék képzelni, hogy 30-35 évesen egy kb 10 évvel fiatalabb csajjal állapodjak meg. Most is olyan 18-25 évesekkel ismerkedem, de a lányok egész sokszor mondják, hogy ennek-annak a barátnőjüknek 10 évvel idősebb párja van. Sok fiatal lány inkább magával egykorú férfit szeretne ( = csak pár évvel idősebbet), sok inkább idősebbet, soknak pedig mindegy.

(Ha huszonévesen nincs csajod, akkor ne fogd arra, hogy a harmincas férfiak elhalásszák a nőket, mert most is lehet csajozni.)

26/F

2019. márc. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!