Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a férfiról aki külföldről írogat Magyarországon élő nőknek, hogy kapcsolatot szeretne?
Mert bennem ilyenkor 2 verzió van!
1) kamu duma, csak haza jön 2 hétre és szexet akar nőkkel, meg eljátszani a külföldi laza nagymenőt.
2) kapcsolatot akar, de nemm kell a nőknek, ezért kihasználja a státuszát h neki több pénze van mint az itteni átlag nőknek és azzal próbál meg barátnőt összeszedni.
Annyira átlátszó, h ha komoly kapcsolatot keres akkor miért nem helyben, ott is vannak magyar nők,meg komoly kapcsolatra sok nő jelentkező van.Nyilván mert ronda vagy el van hízva és nem sportol.
Ha meg lenne neki helyben is akkor meg hazudik és mikor hazajön csak szexet akar az itteni nőkkel.
Jól látom?
Vagy nem tud annyira "külföldiül", hogy ott csajozzon vagy nem akar külföldi partnert, mert családokkal nehezen kommunikálnának...
A csúnya indokot meg nem tudom értelmezni. Akkor m van, ha az?
Jó, tegyük fel magyar kell neki itthonról, és mi van ha mondjuk Franciaországból, v Svácból akarja?
És azt hogy képzeli el? Hogy egy átlagos fizetésű nő majd hozzá kiutazik a kis keresetéből a drága országba? Már a repülőjegy meg a kaja kva drága, több tízezer forint!
Mikor itthon is alig jön ki hó végén a pénzből.
Vagy a fickó megveszi neki a jegyet meg ott kint vesz neki kaját vagy hogy? És a nő meg legyen ott idegenben pár ezer forintta, és ha bármire kökltenie kell akkor vagy szr nehéz helyzetbe kerül vagy elkölt egy halom saját pénzét vagy a pasitól kuncsorog?
Mégis hogy képzelik ezek a pasik?
Ráadásul arról nem is beszélve, ha a nő még ki ios megy hozzá, totál ki lesz neki szolgáltatva anyagilag!
Itthon fel kell adnia a munkahelyét, ott meg ha nem úgy mennek a dolgok akkor jöhet haza a semmire, vagy a pasi fizet a szexért a nő meg biztonságból vele marad?
Jó tudom lehet a nő szerencsés is vagy elég ambiciózus és megállja kinta helyét maga is. De ez akkor is sorozat stressz meg függés, átmeneti nagyon bizonytalan állapot.
Jó, tudom, pozitív hittel lehet, de tényleg nagyon rizikós.
3. verzió: Nem is külföldi csak bekamuzza, hogy minél több nőt meg tudjon d...ni. ;)
Ezek az életművész -strigulázos bájgunárok első alkalommal vagánykodhatnak kamu Rolex-el, meg hiteles/lizinges autóval, de a 3-4. randin tutti bebuknak, mert nem lehet addig fenntartani a kamuzást.
Még azt hozzáírnám, hogy azért adja ki magát külföldinek, hogy könnyebben le tudjon lépni kamu indokkal. Hogy aztán másik magyar nőt hülyítsen.
4. voltam.
"Ráadásul arról nem is beszélve, ha a nő még ki ios megy hozzá, totál ki lesz neki szolgáltatva anyagilag"
Szerintem ha egy nő van olyan ostoba ösztönlény, hogy kimegy külföldre pucér seggel és kiszolgáltatja magát az ilyen pasinak, az meg is érdemli és ezt nőként mondom. Kereslet és kínálat.
Miért kell hozzá kimenni? Rögtön?
Nem lehet előtte megismerni?
Vagy ugrasz vagy semmi?
Mi ez a barosmág?
Vagy mondjuk jól jár a nő...XD
Mert van olyan okos h jól forgatja a kártyáit!
Milyen igazatok van, lehet ilyen is a pakliban h kamu,meg h szexre megy és így könnyű lelépni, de mondjuk ahol nem ez van?
Nem kell egyből, de egyszer csak ki kell ha mondjuk összejönnek.
Én nem mondom h nem sülhet el jól is a dolog. De nekem az nagyon sántít h komoly bnőt miért nem helyben keres az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!