Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról a férfiról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a férfiról aki külföldről írogat Magyarországon élő nőknek, hogy kapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés

Mert bennem ilyenkor 2 verzió van!

1) kamu duma, csak haza jön 2 hétre és szexet akar nőkkel, meg eljátszani a külföldi laza nagymenőt.

2) kapcsolatot akar, de nemm kell a nőknek, ezért kihasználja a státuszát h neki több pénze van mint az itteni átlag nőknek és azzal próbál meg barátnőt összeszedni.

Annyira átlátszó, h ha komoly kapcsolatot keres akkor miért nem helyben, ott is vannak magyar nők,meg komoly kapcsolatra sok nő jelentkező van.Nyilván mert ronda vagy el van hízva és nem sportol.

Ha meg lenne neki helyben is akkor meg hazudik és mikor hazajön csak szexet akar az itteni nőkkel.

Jól látom?

2019. febr. 19. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Ennyire rápörögni meg agresszíven, mérgesen megközelíteni...
2019. febr. 19. 15:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat nagyon nem így néz ki.Nem kell kuncsorogni,nem kell kártyalapokkal játszani.Én kijöttem külföldre a páromhoz.Nem volt egyszerű döntés,de nem bántam meg.Az elején nehéz volt,de ő is tudta,hogy ez mivel jár. Kicsit olyan érzésem van,mintha szerinted a férfiak nem értelmes emberi lények lennének.Szerinted ő bem tudta,hogy az otthon félretett három havi fizetésem amivel kijöttem kb. 1-2 heti bevásárlásra elég? Amúgy ő sem milliomos,amikor kiköltöztem, nyilván az ő kiadásai is megugrottak.De
2019. febr. 19. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Bocsi.Folytatom.Találtam munkàt ,boldogok vagyunk
2019. febr. 19. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Semmit. Felőlem mindenki annak írogat akinek csak akar.
2019. febr. 19. 16:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Rosszul látod.

Külföldön tendál a nulla felé az esélyed h magyar barátnőd legyen.. Ezt nem részletezem elég ha csak felfogjátok.

Én is írok 1 (!) lánynak és komoly kapcsolat vezérel, más kérdés, hogy sajnos úgy tűnik jelenleg, hogy abszolút nem érdeklem őt. Le is vagyok lombozódva..

Nagy eséllyel pont ezek miatt a dolgok miat haza fogok költözni rövidtávon..

Mivel a nyelv ilyen szintű elsajátítása hogy ebből én barátnőt kapcsolatot hozzak össze az kb "C1" nyelvi szinttől felfele elképzelhető, ez pedig kitartástól képességtől lelkiállapottól függően 2-10+ év, átlagban 5 (!) év..

Egy külföldön dolgozó srác.

F/32

2019. febr. 19. 18:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Mivel a nyelv ilyen szintű elsajátítása hogy ebből én barátnőt kapcsolatot hozzak össze az kb "C1" nyelvi szinttől felfele elképzelhető, ez pedig kitartástól képességtől lelkiállapottól függően 2-10+ év, átlagban 5 (!) év..

Milyen nyelvről beszélsz? Egy barátnőm lánya 7 évesen a nulláról 5 hónap alatt megtanult folyákonyan angolul, neki se tartott tovább egy évnél a folyékony szint. Nekem már megvolt amikor kiköltöztem, nem is kellett hozzá idegen nyelvű környezet. Azt amiről te írsz max a kínaival vagy hasonlóan nehéz nyelvvel tudom elképzelni, európaival nem.

2019. febr. 19. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Okostojás ha ilyen egyszerű lenne nem lenne ennyi németűl beszélni képtelen ember németországban.

A2 ig ugy ahogy eljutsz 2 év alatt..

De ez még kva messze van attól hogy megérts egy németet..

Plusz munka mellett 30x évesen már másik kávéház a nyelvtanulás mint egy kislány esetében.

2019. febr. 19. 18:41
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Lavórba hányok tőletek neketek problémásak az otthoni hapsik mert nincs lóvéjuk és " uncsi céltalan senkik", problémásak deffektesek akik kijöttek dolgozni.

B*szki ha nem tünt volna fel a kis anyuci pénzébol büfészakott végzett kis p*cs*toknak magyarország egy banánköztársaság ahol sz*rert h*gyért lehet dolgozni bérabszolgáskodni egy életen át. A nqgyátlagnak ez a magyar valóság. Netán ha eladósodsz lehet valahol egy lyukad.

Majd ha kikerültök a munka világába és rájöttök mennyit is ér a bőrőtök plusz kiöregszetek lassan a szülési opcióból is megnézem hogy áll a szátok a "hozzátok senki nem elég méltó" hozzáállásotokkal..

2019. febr. 19. 19:11
 19/22 A kérdező kommentje:

De miért nem ott helyben néztek barátnőt??

Ott is vannak magyar csajok! Vagy a helyi nők miért nem jók? Azok is csinosak aranyosak! Vagy miért nem beszélgettek velük angolul, ha az könnyebb?

Aki sportos annak mindegy a nyelvismerete, a nők úgyis az ölébe potyognak, ha meglátják a kockás hasát nem?

2019. febr. 19. 23:07
 20/22 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, h minek akartok magyar baratnőt, ha úgyis mindig szidjátok őket h aranyásók, meg nem kedvesek, bunkók?
2019. febr. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!