Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról a férfiról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a férfiról aki külföldről írogat Magyarországon élő nőknek, hogy kapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés

Mert bennem ilyenkor 2 verzió van!

1) kamu duma, csak haza jön 2 hétre és szexet akar nőkkel, meg eljátszani a külföldi laza nagymenőt.

2) kapcsolatot akar, de nemm kell a nőknek, ezért kihasználja a státuszát h neki több pénze van mint az itteni átlag nőknek és azzal próbál meg barátnőt összeszedni.

Annyira átlátszó, h ha komoly kapcsolatot keres akkor miért nem helyben, ott is vannak magyar nők,meg komoly kapcsolatra sok nő jelentkező van.Nyilván mert ronda vagy el van hízva és nem sportol.

Ha meg lenne neki helyben is akkor meg hazudik és mikor hazajön csak szexet akar az itteni nőkkel.

Jól látom?

2019. febr. 19. 14:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ne okoskodj. Ha ilyen egyszerű lenne akkor megoldottam volna. Megoldom úgy, hogy rövidtávon hazaköltözök és veszek egy házat.

A cinikus kötekedésedre pedig végképp nem vagyok kíváncsi.

2019. febr. 19. 23:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Leírom a saját meglátásom a dologról, én mint külföldön dolgozó férfi.

Azért kezdtem el otthoni magyar társkeresőkön próbálkozni, mert az itteni oldalakon alig van magyar nő. Illetve sok profil inaktív. Valamint mindenképpen magyar párt szeretnék.

Amin többen vannak az főleg a badoo. Nem kell mondanom azt hiszem, hogy milyen nők vannak ott fent...

Persze akad normális profil is, nekik szoktam is írni. De igazából válasz az nem nagyon van sosem. Nem tudom talán helyi férfit akarnak fogni maguknak, vagy velem van gond, én nem tettszem nekik, nem tudom.

Mivel én komoly kapcsolatot szeretnék így eszerint is szoktam ráírni nőkre. Szóval nem úgy hogy : laza kapcsi, szex? Meg farokfotó küldés...

Ennek ellenére semmi.

Na mind1

Viszonylag gyakran szoktam hazamenni, megoldom hogy minden második hétvégén otthon legyek, plussz van 25 szabim, leendő párjelöltnek is van ugye szabija mikor kijöhetne ő hozzám. Vannak ünnepnapok is ugye. Persze mindez nem olyan mintha minden reggel együtt kelnénk... Az lenne az optimális ezzel tisztában vagyok. Vagy természetesen ha beszéli a nyelvet, kijöhetne hozzám, ha van kedve.

Mi is emberek vagyunk vágyunk egy társra. Egyedül, egy idegen országban... Azt kívánom ne kelljen megtudnotok milyen! Kb 0% esélyt adok annak hogy találok valakit, de reménykedni azért szabad nem? Ha feladom akkor vége...

Miért nem megyek akkor haza?

Mert mint szakmunkás, vagy betanított munkás tudnék elhelyezkedni. Abból pedig megélni mókás. Próbáltam, elég volt.

Pár év múlva meglesz az amit szeretnék és akkor hazaköltözöm. Akkor már nem leszek úgy rászorulva arra hogy bármelyik munkáltatónak ki legyek szolgáltatva teljes mértékben.

Eddig is kíbírtam jó pár évet, a hátralévőt pedig már egészen biztosan kifogom.

Egyébként igen, vannak akik csak egy laza numerát keresnek. De abból otthon is akad bőven!

2019. febr. 20. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!