Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat kapcsolatot? N
Új munkahelyem van ahol megismertem egy kedves férfit. Aztán őt átteték más osztályra és nem is látom egész nap.
Írásban kommunikálunk, és az van hogy csak én keresem, viszont ha elkezdünk beszélni ő tartja fennt a kommunikációt. (Két hónapja ismerem)
Szingli. Már a kolléganőmtől tudom...
Nem tudom, hogy szeretne vagy sem, direktben nem akarok rákerdezni. Ha akar valamit akkor úgyis elhív randira.
Hallgass a belső hangodra, hogy mit mond. Hogy akar-e veled párkapcsolatot, vagy nem.
Pl fölállsz, földobod magadnak a kérdést, hogy akar-e ő veled párkapcsolatot valaha
És hogyha föntről lefelé érzed, hogy a fejedtől a mellkasodon át szépen csak úgy "átáramlik" az energia, és nem ütközik görcsbe, akadályba; akkor lehet valami.
Ha pedig kicsit elakad, vagy görcsbe ütközik, vagy érzed, hogy valahogy nem passzol össze a kép; akkor nem lesz semmi. Megpróbáltam neked így ezzel a módszerrel ráhangolódni; nekem az jött le, hogy inkább akarhat, mint nem, de bizonytalan jelenleg egyelőre. Tehát még nem tudja eldönteni én arra gondolok. De ezt ne vedd készpénznek, de én ezt így érzem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!