Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat kapcsolatot? N

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van ahol megismertem egy kedves férfit. Aztán őt átteték más osztályra és nem is látom egész nap.

Írásban kommunikálunk, és az van hogy csak én keresem, viszont ha elkezdünk beszélni ő tartja fennt a kommunikációt. (Két hónapja ismerem)

2019. febr. 11. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt nem tudtad kideríteni, van-e csaja, ha nincs szeretne-e? Kicsit próbálj személyesebb dolgokat kérdezni tőle, mert mi ebből, hogy ti dumáltok és hogy "ő tartja fennt a kommunikációt", nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi van a fejében.
2019. febr. 11. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyi infó alapján simán lehet házas/meleg/aszexuális is, csak egyszerűen jó fej a kollégákkal.
2019. febr. 11. 12:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Szingli. Már a kolléganőmtől tudom...

Nem tudom, hogy szeretne vagy sem, direktben nem akarok rákerdezni. Ha akar valamit akkor úgyis elhív randira.

2019. febr. 11. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De ezt mi honnan a bánatból tudjuk, hogy mit akar? Ennyiből az jön le max, hogy ismerős szinten elbeszélget veled, de nagyon nem mozgathatod meg. Pl. ha meg is dugna, az sem jelenti, hogy többet is akar majd.
2019. febr. 11. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Hol van az egyenjogúság amikor kezdeményezni kell?
2019. febr. 11. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Hallgass a belső hangodra, hogy mit mond. Hogy akar-e veled párkapcsolatot, vagy nem.

Pl fölállsz, földobod magadnak a kérdést, hogy akar-e ő veled párkapcsolatot valaha

És hogyha föntről lefelé érzed, hogy a fejedtől a mellkasodon át szépen csak úgy "átáramlik" az energia, és nem ütközik görcsbe, akadályba; akkor lehet valami.

Ha pedig kicsit elakad, vagy görcsbe ütközik, vagy érzed, hogy valahogy nem passzol össze a kép; akkor nem lesz semmi. Megpróbáltam neked így ezzel a módszerrel ráhangolódni; nekem az jött le, hogy inkább akarhat, mint nem, de bizonytalan jelenleg egyelőre. Tehát még nem tudja eldönteni én arra gondolok. De ezt ne vedd készpénznek, de én ezt így érzem most.

2019. febr. 11. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
*szal,azt nem tudja eldönteni, hogy akar-e tőled valmai komolyabbat, vagy sem.
2019. febr. 11. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Az hogy mindig te keresed azt jelenti,hogy neki ez nem jut eszébe,tehát nagyon nem akar semmit.Ne keresd.Majd ha akar jelentkezik.
2019. febr. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!