Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat ha azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat ha azt mondja, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért kicsit hagyjam, de nem akarja megszakítani a kapcsolatot, mert érdekli a "sorsom"?

Figyelt kérdés

Mit akar ez jelenteni? Egy lányról van szó akivel nagyon szoros volt a viszonyunk és most hirtelen ezzel jön egy ideje. És kb két hete már nem is beszélünk.

Mi történhetett? vagy tőlem mint férfitől mit várhat el ilyenkor?

Mik az elvárások?

-türelmesen várjak

-felejtsem el

-próbálkozzak néha

-próbáljam meg feldobni a kapcsolatunkat

Mi?

Mert én már kérdeztem, hogy akkor ennyi erővel letilthatna, és erre mondta, hogy nem örökre akarja megszakítani a kapcsolatot csak egy kis időre "tartsuk a távolságot" de egyébként ilyen stílusban sem beszélt még velem.

valószínűleg egy harmadik fél lehet a háttérben aki ellenem hangolta.

2017. márc. 21. 18:53
 1/10 A kérdező kommentje:

Arra nagyon szépen kérek mindenkit, hogy "ne zaklassad" és hasonló válaszokat ne írjon, mert egyébként egyértelmű, hogy ne zaklassam. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ezen a megoldáson kívül, hogy felejtsem el, menthető-e valahogy a helyzet.

Normális, emberi válaszokat kérek, nem izzadt rosszindulatú fröcsögést.

2017. márc. 21. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű, h jött egy 3. és gondolkodnia kell :D
2017. márc. 21. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ellened hangolta, csak nagyobb hatással van rá az a 3.
2017. márc. 21. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
és akkor ez felejtős lesz?
2017. márc. 21. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Igen az.

Csak vársz a semmire, aztán ha egyszer majd 1 percre felbukkan megint álomba merülsz és azt hiszed majd, h minden lehetséges. Aztán visszaesel megint ugyanoda.

Ez halott ügy.

2017. márc. 21. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Élném a kis életemet aztán majd keres, ha akar. Én meg természetesen reagálok, ha éppen nem én gondolkodom, vagy vagyok elfoglalva egy "harmadikkal" :D Kezeld szakításként, úgy is nagy a valószínűsége, hogy ennyi.

30/f

2017. márc. 21. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Biztos hogy 3. fél van a dologba, ezért talonban tart. Kapásból ne úgy állj hozzá, hogy ő mit várna el tőled.

Ez a lány nem vesz téged komolyan, első körben ne foglalkozz vele, lehetőleg kerüld a vele való kommunikációt, vagy ha ritkán mondasz is neki valamit, akkor is csak pimaszan, meg éreztetve, hogy kicsit eljátszotta most a bizalmadat, és ha akar valamit, akkor tepernie kell. Aztán ha lemorzsolódik akkor annyi, ha meg nem akkor nem. Közben meg ha más lánnyal alakulna a dolog, akkor ez ne hátráltasson, ne kössön le ezzel a "szünetjével".

2017. márc. 21. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Vótmá'.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

A lány barátkozni akart volna, talán valemynnire legyezgette az egóját, hogy írkálsz neki, szórakozott veled, te pedig addig nyomultál, amíg nem kapott tőled agyf.szt. Most, hogy batája van, pedig finoman próbál leépíteni. Mit nem értesz ezen? Ne legyél már ennyire értetlen basszus.

Nem tudom, még hányszor kérdezed meg, de ennél a csajnál szingliként se volt esélyed, nemhogy most. Célszerű lenne összeszedned magadban némi méltóságot és lekopnod róla, az "érdekel a sorsod" maszlaggal pedig ne törődj, mert csak duma.

2017. márc. 21. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
* "Most, hogy barátja van" akart lenni.
2017. márc. 21. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj :D

Ezt egyik ismerősömmel is eljátszották.

December 15-e körül szakítottak...

Aztán a csaj kiírta, hogy kapcsolatban december 10. óta XDD Sőt, előtte is voltak rá utaló jelek, hogy jóban lehet a másik gyerekkel, csak akkor ÚGY TŰNT, hogy barátilag.

Ő is arra hivatkozott egyébként, hogy rossz a lelki állapota, és nem akarja ezzel leterhelni a srácot.

2017. márc. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!