Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi most csak szex kapcsolatot akar, később nég akarhat ezenkívűl többet?
Nem fog többet akarni.
Bár nekem nincs ilyen tapasztalatom (hála az égnek)
koszi
3as foleg
Előfordul, én se azt mondtam, hogy nincs ilyen. Csak a nők hamarabb alakítanak ki ilyen érzelmi kötődést. Meg gondolj bele, hány olyan kapcsolat van ami az egyik fél számára csak a szexről szól, a másik pedig naivan szereti, hányan tartanak szeretőt (és nem csak férfiak, hanem nők is). Nem rossz indulatból mondom, csak ha egyszer elkövetsz egy hibát szeretnél segíteni másoknak, hogy ők ne menjenek azon keresztül amin te. Persze másik vagyunk, nem ugyanaz a helyzet. Hangsúlyozom továbbra is ez csak egy vélemény volt. :)
Kérdezőhöz még: Hány évesek vagytok?
Nem.
Azért nem, mert egy olyan nőre, akivel csak összejárogat kamatyolni, nem fog barátnő jelöltként tekinteni. Kb mintha k-rvázna, csak éppen nem fizet a szolgáltatásért. Persze a hivatásosok is van, hogy kapcsolatban élnek, de azért mindig ott lesz az, hogy lehet más ember is használja, hiszen nálam is könnyen belement a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!