Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi most csak szex kapcsolatot akar, később nég akarhat ezenkívűl többet?
A kérdésedben azt írod, hogy szexkapcsolatot akar. Ezt nyilván ki is nyilvánította valahogy, hiszen tudatában vagy ennek.
Most gondolj bele, eleve milyen pasi már az ilyen, aki egy lánynak azt mondja, hogy szexkapcsolatot akar tőle? Mit akarsz te egy ilyentől? Ha egy pasi eleve ilyen szándékkal megy bele egy kapcsolatba, abból nem lesz több, mert nincs meg az a tisztelet a nő felé, amiben érzelmek vannak... Mint ahogy előttem írták, csak "használ", és ezért egyébként nem ítélem el, mert megengeded neki, akkor miért ne? De ha talál mást, akkor ott fog hagyni, vagy mással is szexel veled párhuzamosan, és semmi lelkiismeretfurdalás nincs benne, hiszen veled csak szexkapcsolatban van.
Szóval ha nem akarsz csalódást és sírást, akkor keress egy olyat, akinek számítasz annyira, hogy nem egyből megdugni akar, hanem rendesen viselkedik veled, és érezteti, hogy te kellesz neki és szeret. Gondolom, ilyen kapcsolatra vágysz, akkor keress is hozzá egy normális fiút, és nem olyat, aki meg is mondja neked, hogy csak szexre kellesz neki.
12es keresni is fogok mert tobbre tartom magam minthogy valakinek csak szexkapcsolatra kelljek.
koszonom neked!
Általában azt szoktuk mondani amit gondolunk. Főleg a szexkapcsolattal kapcsolatban.
Kettő ilyenem volt. Mindkettőben alaposan átbeszéltük Mielőtt bármi id lett volna. Mindkettőben többet gondolt bele a lány. Az elsőnél szakítottam, a msodiknál én is többnek éreztem, és nem nem bántam meg. Azóta is együtt vagyunk 😊
#14-es, igen, csakhogy a te esetedben a lány belement a szexkapcsolatba, valószínűleg akkor annak a lánynak elég is volt ennyi, és később több lett belőle.
A kérdezőn viszont látszik, hogy ő nem akar szexkapcsolatot, hanem rendes kapcsolatot szeretne.
De akárhogy is van, az előző válaszomban én azt akartam sugallni (és szerintem átment a kérdezőnek), hogy lelkileg sokkal jobban jár egy lány, hogy ha van neki tartása, és ezt nem adja fel. A kérdező azért tette fel a kérdést, mert valahol biztos bántja az önérzetét, hogy egy fiúnak csak szexkapcsolatra kell. Itt ez a probléma, hogy vannak fiúk, akik nem tisztelik a lányokat, és vannak lányok, akiknek nincs önbecsülésük, és belemennek ilyenekbe. Azt kéne sokmindenkinek megtanulni, hogy attól, hogy valamit éreznek egy fiú iránt, még nem kell feltétel nélkül odaadni neki magukat.
Amikor egy fiú azt mondja egy lánynak, hogy csak szexre kell neki (persze nem ilyen nyersen fogalmazza meg biztosan), akkor belerúg a lány méltóságába. Az a lány, akinek van önbecsülése, nem megy bele ilyenbe, még akkor sem, ha esetleg érez valamit a fiú iránt. Normális esetben a fiúnak kell kiharcolni a lány kegyeit, és lehet, hogy sokan ezt elavult, régies dolognak tartják, de igenis fontos lenne, ha ma is sok lány tudatában lenne ennek.
14es gratulalok nektek
jo volt olvasni hogy ilyenre is van pelda
15os hat igen
ha rossz is ezeket olvasni mindenbe igazad van
koszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!