Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok ajánlani netes oldalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ajánlani netes oldalt, ahol alkalmi kapcsolatot keresők vannak?

Figyelt kérdés
A Tinder nem érdekel és nem is fizetős nőt keresek. Unom már társkeresőkön keresgélve kiszűrni, az erre nyitottakat.
2019. febr. 24. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen nincs!

Ha nem érdekel fizetés,akkor gondolom nincs rá pénzed.Ha idejössz a GYK oldalra,akkor veled is baj lehet :)

Aki össze tud hozni ilyen alkalmi kapcsolatokat,az általában nem neten ismerkedik és jóvágású férfiak.Szóval bajban vagy haver.

2019. febr. 24. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig jó ötlet lenne egy ilyen oldal. Vannak akiknek van igényük rá, csak letagadják. Te jó nagy gyökér lehetsz. Három mondat alapján megítélsz valakit?
2019. febr. 24. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
szexpartnerkereső oldal, pont erre van kitalálva! Mert gondolom az alkalmi kapcsolat alatt ezt érted.
2019. febr. 24. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit konkrétabbra gondoltam. Amiket én láttam, nagyon rosszak. Kamu és prosti profilok és nincs rajtuk semmi élet.
2019. febr. 24. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Értem te arra gondolsz h van e olyan oldal ahol lehetőleg ha nem is fullos de átlagos csajok vannak.

Szexpartnernek ingyen. Na ilyen nincs.

Ez az álmodik a nyomor kategóriája, kb mint a de jó lenne ha ingyen Lambó és hasonlók.

Felejtsd el.

2019. febr. 24. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként ne haragudj de ha lenne is ilyen oldal, gondolod h reklámoznák nyíltan ? Hogy menjen már oda még több meg még több pasi konkurenciának ?

Ennyire senki nem hülye.

Továbbá kinek érné az meg h full ingyen lefekszik veled.

Ilyet egy nő megtehet kb akármelyik pasival 30-40 évesen is simán talál embert.

2019. febr. 24. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak egy kèrdèsem van: mièèèrt?
2019. febr. 24. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félrement az egész. Úgy értettem, hogy két fél kölcsönös vonzalom alapján szívesen lefeküdne egymással többször is, de valamiért komolyabb kapcsolatot nem akar a másikkal. Nincs ebben semmi különös.
2019. febr. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!