Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan férfiakba akadok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan férfiakba akadok bele akik még csak nem is tisztelnek, bántanak?

Figyelt kérdés
Vagy lehet a kinézetem a baj? Ugyanis nem tehetek róla, de rólam azt mondják hogy olyan kedvesnek, aranyosnak nézek ki. Már a külsőmből is ez az ami lejön. Legutóbbi kapcsolatom is egy elmebeteg férfival volt. Eleinte kedvesnek, normálisnak mutatta magát, majd egy idő után előjött a valódi énje. Most úgy érzem félek a férfiaktól.
2019. márc. 3. 11:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha ez nem az első hanem már a 3. vagy 4 ....eset akkor veled is van baj, nem mindig másokkal.
2019. márc. 3. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert ösztönlényként vonzódsz a rosszfiúkhoz. Jól érzed magad a börtöntöltelékekkel bizonyára, hisz nagyon menő. Az hogy állatként bánnak veled az a csomag része.
2019. márc. 3. 14:06
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Rád mindenféle férfiak nyomulnak és te választod közülük ezeket a kreténeket.
2019. márc. 3. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:

A hatos válasszal ugyanaz a baj, mint az előzővel: amikor a pasik úgy képzelik, hogy mindig udvarol vagy 5-10 pasi a nőnek aki ebből mindig kiválasztja a legjobbképű bunkót.

Ez nem így van. Átlagos nőként nekem évente 1-2 pasi udvarol. Én ugyan jól kiszűröm, kivel nem érdemes ismerkedni, de így tudhatok magam mögött már zsinórban 3 magányos évet. Ha nem jelentkezik normális pasi, akkor a kérdezőnek nincs sok választási lehetősége. És az is hülyeség hogy ezek a bántalmazó pasik egytől egyig jóképű macsók. A legtöbbje tök átlagos.

2019. márc. 3. 15:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Próbálj meg változni, erősödj meg, legyen önbizalmad, és amikor érzed, hogy baj van, akkor ne hagyd magad! Ne legyél túlságosan kedves senkivel sem, hanem távolságtartó, de közben figyeld a jeleket, és amikor már tutira biztos vagy benne, hogy megbízható az illető, akkor nyiss felé.
2019. márc. 3. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:

“Ez nem így van. Átlagos nőként nekem évente 1-2 pasi udvarol.”

- akkor vagy nem vagy átlagos nő, vagy az a típus vagy, aki gyakorlatilag a munkahelye és az otthona között ingázik, és max egy BKV ellenőr az egyetlen férfi, akinek esélye van megszólítani.

Azért a munkahelyemen (irodai meló egy 1000+ fős irodaházban), ha új kolléganő tűnik fel, akkor mindig akad ebéd partnere, és a többség sima, átlagos nő, nem a kikent-kifent típus.

2019. márc. 3. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:
14#, aham, mindegyik volt csajom a külsőre hót átlagos kategóriába esik, mégsem volt olyan nap, amikor ne kezdett volna ki velük legalább egy férfi.
2019. márc. 3. 15:41
 18/24 anonim ***** válasza:

"kedvesnek, aranyosnak nézek ki"

Az aranyos csajok mindig a rosszfiúknak a suttyó alja típusához vonzódnak.

Ebbe ne is próbáljatok belekötni, ez így van.

2019. márc. 3. 19:44
 19/24 anonim ***** válasza:

#14 szerintem a #6 nem úgyvértte, hogy kiválasztotta a legjóképűb bunkót és a legjóképűbbek mind bunkók és bántalmazók.

Abszolút egyetértek veled, hogy ez téves (és szánalmasan irigy) sztereotípia, hogy aki jól néz ki az csak bunkó lehet, aki rosszul néz ki az meg főnyeremény.

De ha valaki mindig rosszul választ, akkor a választási módszerével van gond, jelen esetben MÉGSEM fordít elég figyelmet a másik személyiségére.

Az hogy te jól kiszűri azért van, mert odafigyelsz erre is és azért nem tartod opciónak a megalkuvást egy ilyen kapcsolatban, mert van önbecsülésed.

A kérdezőnek ezért kell az önismeretén dolgoznia.

2019. márc. 3. 20:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezzel a részével egyet értek.

Előzők: én nem ismerkedem neten (próbáltam, elég kiakasztó volt), tanár vagyok, nők és gyerekek között dolgozom, utcán még sosem szólítottak le, szórakozóhelyeken egyértelműen a nálam magasabb és csinosabb barátnőim tetszenek, nem én. Ha már megismer valaki, akkor tud hozzám vonzódni, általában szeretnek is, mert jó fej vagyok, de elsőre nem szoktak engem választani. Köszönöm, hogy meghazudtoltok, de ez még nem jelenti azt, hogy igazatok van. Azon kívül az átlagos számotokra természetesen a sminkeletlen modell, igaz? Elég gáz, amikor azt, aki mást tapasztal meg az életből hazugnak tartjátok, nehogy összeomoljanak a hülye elméleteitek. És nem csak én vagyok ezzel így, hanem rengeteg ismerősöm. Tudom, néha elutasítunk egy-egy férfit aki nem bunkó, de nem tudunk hozzájuk vonzódni, ilyenkor felszínes ribik vagyunk. De tartom az évente 1-2 komoly jelentkezőt. Ez van.

2019. márc. 3. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!