Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a srácok tisztelnek ezért?
A csoportrarsaim, mármint most 3-4 srácra gondolok, mindig bámulnak a suliban, mindig lakolnak, nagyon kedvesek velem, és ez azóta fokozottabb, mióta a múltkor voltunk osztalykirandulason, és a csajok többsége vedelt, mint az állat, hánytatni is kellett őket, valakik szexeltek is, meg hülyeségeket csináltak, de én ezzel valahogy nem tudok azonosulni. Sosem ittam, gimiben sem, olyan van csak, hogy néha beülünk valakivel egy sörre vagy koktelra, de nekem sosem célom az, hogy részegen fetrengjek. Nyilván valakik ezt gáznak tartják, meg antiszociális viselkedésnek, de úgy tűnik, mintha ezeknek a srácoknak ez tetszene.
Szerintetek ez mennyire gyakori? Mert randizasnal nagyon nehezen találok olyan pasit, aki nem iszik meg bulizik, és így Velük nyilván nem illek össze.
Nem hiszem h így lehetne általánosítani. Mindenki azt tiszteli, ami az ő értékrendje szerint tisztelhető.
Rosszindulatú emberek azokat tisztelik, aki náluk sokkal rosszindulatúbb, az ivósak azt, aki náluk nagyobb ivós, a bulizósak azt, aki a buli középpontja, a sportolók azt, aki sportbajnok, stb.
Attól még h valaki nem olyna int te, még jól össze illesz vele ha sok azonos pontot találtok.
Mi az hogy "lakolnak"?
Meglakolnak? :D
Én is káros szenvedélyektől mentes vagyok, és olyan pár jöhet csak szóba.
23/F
Szerintem önmagában az nem tisztelendő dolog, hogy valaki nem iszik vagy meg tudja tartani a mértéket.
Nyilván most ennek nihilnek elég nagy a népszerűsége, de párkeresésben, meg persze, hogy nehezebb kiszúrni a nem bulizós arcokat, mivel a férfiak többsége buliba csajozni megy, ott ismerkedik, aki elvan a maga kis világába, azt meg fel kell fedezni. És ha nincs közös pont, ahol beszélgethettek, megismerhetitek egymást, akkor nem is fogsz vele találkozni.
De én a bulizós, piás férfiakat sem írnám le, mert párom is pl bulibáró volt, amint elkezdtünk járni, meg nem nagyon mászkál már sehova, és részeg is már jó pár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!