Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a mérnökinformati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a mérnökinformatikus férfiakba szeretek bele?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa, hogy szinte minden férfiről, akit vonzónak találok, kiderül, hogy ilyen szakon tanul/ilyen területen dolgozik. Utána derül ki, tehát nem azért figyelek fel rájuk, mert tudom, mi a szakmájuk, mégis valahogy ők a szimpatikusak mindig számomra.

A vicc, hogy az eddigi párjaim mind mérnökinformatikusok voltak.

Hogy lehet ez?

2017. jan. 26. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Mert azok jól keresnek... :)
2017. jan. 26. 15:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a válasz rögtön, de ez azért nem igaz, mert még nem tudtam, mivel foglalkozik, amikor megkedveltem
2017. jan. 26. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Látszik azért az emberen, hogy totál csóró vagy nem :)

30/f

2017. jan. 26. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezzel én is pont így vagyok.

Egy darabig véletlennek tartottam, majd belefutottam egy személyiségtesztbe, kitöltettem az exeimmel, kitöltöttem én is, és MINDENKIÉ INTP lett.

Szerintem ezt a személyiségtípust szeretjük a legjobban, hasonló a hasonlóval jól kijön, és ezzel a gondolkozásmóddal/felfogással sokan meg tudnak maradni ezen a pályán.

Most jelentkezek én is erre a szakra huszonévesként, hátha tehetséges vagyok:)

2017. jan. 26. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Hahó
2017. jan. 26. 16:07
 6/12 anonim ***** válasza:
vonzódsz az okos pasikhoz :)
2017. jan. 26. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:
És most szingli vagy? Mert akkor írj nyugodtan ;-)
2017. jan. 26. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez fura.. Van most barátod?

/egy mérnökinformatikus/

2017. jan. 26. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Hah, nekem is ez a látatlan fétisem. Amúgy szerintem- én legalábbis így okoskodtam-, kell egy "egészenicipici" intelligencia ahhoz, hogy valaki mérnökinfós legyen, és mint tudjuk, smart is the new sexy. Engem vonzanak az intelligens férfiak, és eddig elég sok mérnökinfóssal találkoztam/beszéltem, akikkel egyből megtaláltam a közös hangot (ami amúgy már csak azért is fura, mert én meg bölcsész karon végeztem). Olyan is volt, aki még bőven nem állt munkába, szóval nem mondhatni, hogy az anyagiakról van szó emögött. De az is lehet, hogy nálam a neveltetés is közrejátszik. Minden férfi, aki valaha is körbevett (apám, bátyám, hobbiból még a nagyapám is) programozó. A férjem is mérnökinfós, és a baráti társaságunk- még néhány tőle totál független barátom is- szintúgy. Én ilyen kis burokban élek, ez van :D Aztán meg olvasom az indexen, hogy hiány van programozókból. Hát nem tudom, én más pasit nem is ismerek, aki nem ezzel foglalkozik :D
2017. jan. 26. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Én anno csaj azt jelentettem ki, hogy mérnök barátom nem lesz, mert azok kockák.

Exem villamosmérnök volt, a párom mérnökinfos :) ennyit errol.

2017. jan. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!