Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit szeretnek azokba a férfiakba akik másokkal kötözködnek szemétkednek és megaláznak másokat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 21:10
2/9 mus musculus válasza:
Pontosan, semmit. Amire te gondolsz, az a határozottság, de rohadtul nem jár együtt vele törvényszerűen a kötözködés.
3/9 anonim válasza:
A bunkókra buknak, és a nők nyelvén ez jelenti a határozottságot meg a férfiasságot.
4/9 anonim válasza:
#3:
Ezt általában a kockák mondják :)
5/9 anonim válasza:
A nők nem szeretik ha egy férfi bunkó,viszont mindig a bunkó férfiakat fogják ki maguknak,hogy ez véletlen vagy szándékos azt nem tudom,de per pillanat én például nem szeretem a bunkó férfiakat!
6/9 anonim válasza:
Utolsó, azért, mert valójában a bunkó férfiakat szeretik, csak nem tudják magukról ;)
7/9 anonim válasza:
Ne általánosíts. Szerintem a normális nők nem szeretik az ilyen pasikat.
8/9 anonim válasza:
Jah "én nem szeretem a bunkó pasikat sõt..."
másnap kézen fogva járkált a falu "bikájával"
Szóval ennyit errõl rengetegen teszik magukat és meglátnak egy ilyet és már nedves a bugyi...
tisztelet a kivételnek
9/9 anonim válasza:
Nekem rendes pasi jutott, és már jó ideje a férjem.
Nem szereti senki a bunkó pasikat, csak nagyon ritka ha egy normális pasi mer kezdeményezni a csajoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!