Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötözködnek velem a csajok. Mi okból?
Hány évesek vagytok? Általános iskola alsóban szokták néha így kifejezni a fiúk, ha tetszik nekik egy lány:D
Nem tudom, miért csinálják, én mindenesetre nem így adnám valaki tudtára, hogy bejön.
hát figyejjé
amikor én középsuliba jártam mindig szivatott minden csaj, meg be-be szóltak néha ezt-azt. nem tudtam hova tenni. Aztán 12. év végén volt egy játék, ahol név nélkül fel kellett írni papírra, hogy ki mit gondol a másikról, és hát hagy ne mondjam rólam csupa jót írtak. jófej, kedves, aranyos, segítőkész, volt aki azt írta nem ismer :D
utólag kiderült hogy aki legjobban szivatott csajszi, neki kur*ára bejöttem, csak nem léptem sosem. nekem igazából nem volt az esetem. ám én is viszonylag izmos vagyok, magas, jóképű, szóval szerintem biztos hogy tetszel a csajoknak :)
így akarnak jelet küldeni hogy: Béla, nem látod hogy miért csináljuk mindezt? Nyomulj ránk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!