Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy szoktatok pasizni?
Nem próbálkoznak ők sehogy, ez a mi dolgunk.
F
"Szia! Itt lesz az előadás? Jól van akkor. Elég h.ülye egy tantárgy ez amúgy... Jaja, szerintem is. :) Ismerős vagy, voltál te is gólyatáborban? Nem? Hogyhogy? Ja, értem. Hallod neked milyen szép szemed van! De ne röhögj, hát komolyan. :D Nem szoktam ilyet fiúknak mondani, de most muszáj! Én? Xy vagyok. Örültem én is. Zavar ha melléd ülök? Nem? Szuper!"
Na kb. így.
20L
napietus
És közeledett már valaki?
És az közeledett, akit akartál, vagy mindig csak más?
És ha az NEM közeledik, akit akarnál?
Szóval szerintem CSAK hátránya van ennek a hozzáállásnak...
Egy nőnek sem kell besavanyítania magát csak azért, mert őseink "kissé" férfiközpontú világában a nőknek nem lehettek vágyaik - te viszont ahogy nézem, nagyszerűen alkalmazkodtál ehhez a hímsoviniszta elváráshoz.
Miért ne fejezhetné ki a nő a saját vágyait másképpen is, minthogy szemét rebegtetve várja, hogy egy pasi nagylelkűen kegyeskedik észrevenni őt???
Pedro
Pedro:
És közeledett már valaki?
Igen.
És az közeledett, akit akartál, vagy mindig csak más?
Is-is.
És ha az NEM közeledik, akit akarnál?
nem hiszek a "nagy Ő" dumában. mindig volt azok közül is olyan, aki iránt én is ugyanúgy éreztem, akik közeledtek. az egyikük lett a férjem :D
nem engem kéne ebben a témában kioktatni sztem, ugyanis nekem mindig volt pasim, amikor akartam hogy legyen, és szerelemből mentem férjhez. inkább azok szorulnának tanácsra, akik egyedül vannak...
"te viszont ahogy nézem, nagyszerűen alkalmazkodtál ehhez a hímsoviniszta elváráshoz"
erről meg:
először is nem tartom hímsoviniszta eljárásnak, hanem sztem az a normális, hogy a férfi kezdeményez.
másodszor (ez fentiekből következik) nem alkalmazkodtam, hanem megtaláltam így a számításomat (még csak nem is tudatosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!