Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ki hova jár "pasizni"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki hova jár "pasizni"? Te hol találtad meg az igazit? A sztorik is érdekelnek!

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

utcán meg ilyen helyeken sosem ismerkedtem, a legtöbb barátomnak úgy mutattak be. a kivétel egy volt, akit színházban ismertem meg.

a férjemmel érdekes sztori volt: nekivolt már egy kislány az előző élettársától, aki lelépett mikor a gyerek pici volt, így egyedül nevelte. oda hordta a kislányt teniszoktatásra, ahova én jártam (5 éves volt a lislány akkor). mindig a WC-ben öltöztette át, mert nem akart a nőibe bemenni, még kevésbé a kislányt a férfibe bevinni :) akkor neki énmár régóta teteszettem, csak nem mert megszólítani, hát a kiscsaj megoldotta :) angyali jó gyerek volt, most is az, de aznap hisztizett, hogy neki az apja nesegítsen öltözni, mert ő már "nagy lány". én pont mentem arra, erre könnyek között megszólal: "segítsen inkább a néni!" (21 éves voltam, de egy kislánynak "néni" furi volt nagyon :)) hát így kezdődött...férjem persze bokáig pirult, de utána meg mert hívni egy frissítőre "hálából a segítségért". 5 éve vagyunk házasok.

28/N

2010. márc. 12. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
NPasizni?Ez nálad olyan sport,mint egyeseknél a bevásárlás?Mész azt leakasztasz pár csődört ideig-óráig,míg nem találsz egy másikat.
2010. márc. 12. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hétvégi bulikba
2010. márc. 13. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát..én érdekesen találtam meg a párom.

Kb. nyolc évvel ezelőttről ismerem, mivel bátyám legjobb barátja volt.Akkor voltam 8 éves, ő pedig olyan 16 körül.Na, nem pedofil ám, csak ismertük egymást, mindig elvitt motorozni, meg elmentem bátyámékkal a LÉGÓ-ba bújócskázni, ilyenek.Aztán 12 voltam amikor újra összetalálkoztunk egy sulis bulin, mert ő volt a DJ, én meg mentem partyzni.:D Megadtam neki a számomat, mert bátyámét nem tudta, és beszélni akart vele.Fel is hívott, rögtön miután hazamentem.Beszélt bátyámmal, hogy lesz egy házibulija szilveszterkor, nem megyünk e.Bátyám azt mondta, ő mindenképpen ott lesz, a másik felét meg kérdezze meg tőlem,átadta a telefont és lebeszéltünk egy találkozót is egyben.Jött vele a nővérem mostani vőlegénye is és elkezdtünk dumálni.Aztán egy ideig kijártunk sétálni így 3man, meg mittomén.13 lettem, ő meg vmilyen okból szerelmes lett belém.Aztán másfél évig hajtott, állandóan nemet mondtam,aztán 9 hónapja igent.

Bocsi,hogy ilyen hosszú.:)

2010. márc. 13. 10:11
 5/6 anonim válasza:
100%

A mi megismerkedünk nagyon tuti volt!:-)

Mamájával szomszéd faluban laktam, ő meg 60 km-re tőlem!Iwiwen jelölgette az ismerősöket és úgy gondolta, hogy engem már látott, mikor mamájához járt és megjelölt!Persze én írtam neki levelet, hogy "bocs, de nem ismerlek"!Elkezdtünk levelezni és mikor már végképp nem tudtuk hova tenni egymást, megbeszéltük, hogy találkozunk!Első pillanatra megfogott, fokozatosan pedig beleszerettünk egymásba. Azóta sem múlt el egy pillanatra sem!:-) 23/L

2010. márc. 13. 12:30
 6/6 anonim válasza:
100%

mi úgy ismerkedtünk meg, hogy együtt dolgoztunk egy gyorsétteremben az egyetem mellett :) én legtöbbször pénztáros voltam, ő meg a konyhán volt és szemeztünk ezerrel:) aztán volt egy közös buli aminek a vége csókolózás lett, aztán pár hét alatt összejöttünk :)

a dolog pikantériája, hogy 4 hónap után (vége lett a nyárnak) szakítottunk egymással, de 1 év múlva újra összejöttünk (és ennek már 7 éve..) szeptemberben lesz az esküvőnk :))

2010. jún. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!