Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy szoktatok pasizni?

Figyelt kérdés
Megtetszik egy srác, hogy próbálkoztok nála?
2011. nov. 8. 23:29
1 2
 11/16 napietus ***** válasza:
*elvárásnak
2011. nov. 9. 00:26
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Kérdezô, egy ilyen kérdést ne magyar oldalon tegyél fel:)
2011. nov. 9. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

"az eleve visszás hatást kelt a legtöbb férfiban (elveszi tőle a hódítás örömét, gyakorlatilag ellopja a játékát), ha meg elutasítják (főleg ha ez többször bekövetkezik) könnyen gúny tárgyává válhat, lenullázva ezzel az esélyeit."

Ez csak egy szar kifogás, ami arra van, hogy kikerüljétek a kellemetlenségeket a kapcsolat kialakítása elején. És ha egy férfit utasítanak vissza, az ugye kit érdekel, viselje el. Ha viszont egy nő 100 évente egyszer kezdeményez a szó hagyományos értelmében, akkor elvárja, hogy mindenki essen hasra tőle és a kiszemelt férfi minimum vegye feleségül. Ha viszont közlik vele, hogy nem, akkor síró görcsöt kap. Nagyon könnyű kifogásokat meg elvárásokat támasztani, aztán csodálkoztok, hogy harminc felett nem kelletek senkinek és a férfiak a kis lányokat hülyítik be.

2011. nov. 9. 04:35
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Az pedig, hogy fogadod valakinek a közeledését k.rvára nem azt jelenti, hogy tettél valamit. Ha te közelednél, akkor igen.
2011. nov. 9. 04:35
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

sehogy nem szoktak, mert gyávák és mulyák

21f

2011. nov. 9. 06:50
 16/16 napietus ***** válasza:

65%-os, én ezzel a stratégiával sosem voltam egyedül, amikor nem AKARTAM egyedül lenni, és 27 évesen férjhez mentem.

szóval lehet itt moralizálni, meg elméleteket gyártani, de a gyakorlat engem igazolt.

2011. nov. 9. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!