Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a mérnökinformati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a mérnökinformatikus férfiakba szeretek bele?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa, hogy szinte minden férfiről, akit vonzónak találok, kiderül, hogy ilyen szakon tanul/ilyen területen dolgozik. Utána derül ki, tehát nem azért figyelek fel rájuk, mert tudom, mi a szakmájuk, mégis valahogy ők a szimpatikusak mindig számomra.

A vicc, hogy az eddigi párjaim mind mérnökinformatikusok voltak.

Hogy lehet ez?

2017. jan. 26. 15:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint mások is vannak így ezzel :)

Igen, az tény, hogy szerintem a férfi legvonzóbb testrésze az agya. Csak azért fura, mert nem csak a mérnökinfón vannak intelligens pasik, rengeteg más szak van, mégis csak őket fogom ki

2017. jan. 26. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a kockákat. Valahogy csodálom őket, mert látják azokat az analógiákat, amiket én nem, és ezért amolyan kuriózumok nekem. Pechemre mindig nekem jönnek be ők, viszont fordítva még soha nem volt.
2017. jan. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!