Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a mérnökinformatikus férfiakba szeretek bele?
Figyelt kérdés
Olyan furcsa, hogy szinte minden férfiről, akit vonzónak találok, kiderül, hogy ilyen szakon tanul/ilyen területen dolgozik. Utána derül ki, tehát nem azért figyelek fel rájuk, mert tudom, mi a szakmájuk, mégis valahogy ők a szimpatikusak mindig számomra.
A vicc, hogy az eddigi párjaim mind mérnökinformatikusok voltak.
Hogy lehet ez?
2017. jan. 26. 15:24
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint mások is vannak így ezzel :)
Igen, az tény, hogy szerintem a férfi legvonzóbb testrésze az agya. Csak azért fura, mert nem csak a mérnökinfón vannak intelligens pasik, rengeteg más szak van, mégis csak őket fogom ki
2017. jan. 26. 18:34
12/12 anonim válasza:
Én is szeretem a kockákat. Valahogy csodálom őket, mert látják azokat az analógiákat, amiket én nem, és ezért amolyan kuriózumok nekem. Pechemre mindig nekem jönnek be ők, viszont fordítva még soha nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!