Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi panasz, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket. Férfiak, benneteket mennyire tisztelnek a nők?
Semennyire,utcán is kinevetnek,megaláznak,és persze csúnyán néznek rám,mert nem vagyok jóképű,és így hogyan is merek rájuk nézni egyáltalán... :/
24/F
4. Hidd el, többet ér egy jófajta fejszerkezet, mint hogy milyen magas (már ha nem törpéről van szó.)
De a helyesírás és az egyenrangúság/egyenjogúság elengedhetetlen, arra még gyakorolj kicsit...
Aki ismer, az elfogad annak aki vagyok - az, hogy "tisztel valaki valakit", egy mesterkélt kifejezés: mindannyian emberek vagyunk és egyenlők. Szerintem.
A többi nő pedig undorodik tőlem, de nem is kell, hogy elfogadjon vagy hogy szeressen.
Hiszek a bumeráng effektusban.
A tiszteletet (hasonlóan a szeretethez) tudni kell adni, és elfogadni.
Ha tisztelettel tudsz fordulni embertársaid felé, akkor nagy valószínűséggel ez irántad is kiváltja azt.
A felszínesség és az előítéletek mindenképp megakadályoznak ebben.
Én tisztelem a Nőket, mert általuk lehetek férfi. Tapasztalatom szerint ők is tisztelnek engem, mert nőként kezelem őket.
Mit tiszteljek bennük, ha jóformán csak a negatív oldalukat mutatják? Már azt is becsülném, ha felvállalnák, de erre is képtelenek.
Ezek után nyilván engem se tisztelnek a nők, de a kedvükért nem fogom kedvezőbb színben lefesteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!