Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek lenne kedve meghallgatni a panaszom és tanácsot adni?
Igazából nem tudom mit csináljak jelen helyzetben...
18/L
Persze, jöhet
Ha tudok segítek
25/f
Szóval az a gond, hogy tegnap "összevesztem" kicsit azzal, akivel lassan 2 hónapja ismerkedem és eddig nagyon jól mennek a dolgok.
Abból indult a vita, hogy nem akart nekem elmondani valamit, ami őt bántja, zavarja és köze van a mi kettőnk kapcsolatához. Egy kicsit sikerült kihúznom belőle, de nem akarta kifejteni. Egy órán át próbáltam kedvesen, odafigyelően kiszedni belőle, de csak nem sikerült, pedig csak segíteni szerettem volna megoldani, bármi is az...
A beszélgetés végén kicsit feldúltan távoztunk mindketten, ma pedig nem jött, gondolom emiatt... Kezdem úgy érezni, hogy bocsánatot kéne kérnem tőle azért, amiért annyira erőszakoskodtam azzal, hogy mondja el mi a gond... De lehet, hogy ezzel csak "behódolnék", hiszen én nem akartam rosszat, csak nem szeretném, ha magába fojtaná a gondokat...
Most lehet mégis én hibáztam nagyobbat azzal, hogy ennyire erőltettem? Gondolkodom, hogy írjak neki egy SMS-t, hogy sajnálom... de nem tudom :/
Valószínűleg holnap beszélünk este legközelebb egyébként...
ha amúgy is beszéltek, akkor szerintem várd meg a holnapot.
akkor majd meglátod, hogy hogy reagálj.
szerintem mindketten elég hülyén viselkedtetek.
tehát nem csak a te hibád, hanem az övé is, hogy rosszul alakult a helyzet.
hát ha holnap nem jön, akkor hívjad fel vagy valami.
ne hagyd, hogy elmérgesedjen a helyzet.
csak nyugodt legyél, mikor beszéltek.
valahol olvastam egy olyan jót.
hogy olyan hangulatban kezdj beszélni a férfival, amilyenben őt is szeretnéd látni.
tehát legyél nyugodt és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!