Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen le vagyok sokkolva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen le vagyok sokkolva, a lány akit megkörnyékeztem azt mondta, hogy nem kell PUAs technikákat használnom hogy meghódítsam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szép, egy bizonyos ideje nekem nagyon tetsző lányt szólítottam le sok bizonytalanul elpazarolt idő után.

Kiindulva abból, hogy egy férfi magabiztos kell hogy legyen, jo dumával kell hogy rendelkezzen, és hogy ne önmagát adja hanem ennél jóval többet nyújtson ezeket mind betartottam.

A lány sok ismerősöm szerint nem csak szép hanem nagyon éles elméjű. Leszólítottam és a klasszikus PUA stílusú szöveg után nevetve megjegyezte, hogy nem kell kézikönyvből ismerkedem vele, elég ha autentikus énemet adom és hogy ezek a nyitószöveges dolgok mind elkeseredett, alacsony önbizalmú férfiaknak készültek.

Mit tegyek? Ti PUA hívek mit gondoltok erről? Keressek egy butább és naivabb lányt?

2019. márc. 2. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amúgy ez komolyan sokkolt?
2019. jún. 8. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!