Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan veszik, hogy egy átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik, hogy egy átlag 20 éves lány már 20-25 pasival volt?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kommentet látni, hogy egy átlag 20 éves lány már többnyire 20 partneren túl van, egy 25 éves lány esetében ez a szám 30 fölé is emelkedhet. Ezért akarnak 20 alatti lányt a 30-as férfiak is, mert 25 éves korára egy lány teljesen elhasználódik és kiég.

Mégis, honnan jönnek ezek az adatok?

25 éves vagyok, mindössze 2 kapcsolatom volt, 18-25 éves korom között, nem is szeretnék többet.

Alkalmim meg nem volt soha, és szintén nem szeretnék.

Lány ismerőseim, barátnőim körében ugyanebben a korban szintén a 2 hosszabb párkpacsolat az átlag, és úgy 5 a maximum.

Mégis, honnan a fenéből kerülnek elő 20 feletti számok, mint az "átlag"?

Milyen környezetben átlag ez?

2019. márc. 2. 13:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18 alatt nem volt senkim (azért írtam 18 és 25 között)
2019. márc. 2. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Általánosítás, előítéletek és társai.. Különben meg ez nem változtat semmin, teljesen mindegy, hogy 2 vagy 22 pasival feküdt le egy lány, attól még ugyanúgy a jelleme és a személyisége fog számítani, nem pedig egy szám. Egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kivel feküdt le eddigi élete során.
2019. márc. 2. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Párom mesélte, hogy középiskolában volt olyan lány, aki 6 barátjának is megvolt. 16-17 éves lányról beszélünk, közel 20 évvel ezelőtt. Ahol én felnőttem, 16 évesen az is nagy szó volt, ha valaki már nem volt szűz. Amennyit azóta változott a világ, simán benne van, hogy egy 20 éves lányon már 20+ pasi végigment. Nyilván nem ez az átlagos/normális, de akinek csak 1-2 pasija volt, az elég intelligens ahhoz, hogy nem beszél róla, ezért őt bele se veszik az ilyen számításokba.
2019. márc. 2. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
18%

Rengeteg nőn túlvagyok 23 éves koromra. El lehet ítélni érte, de egyvalamit megszereztem ezalatt az idő alatt, tapasztalatot.

20 év alatt 20-25 pasi az tényleg sok, de egy 8-10, ebből 2-3 komoly az úgy az átlag. Az egyéjszakásokat a legvégsőkig titkolják, végül amikor ágyba vitte őket az ember, szintén egyéjszakásként akkor aztán kiderül, hogy akadt azért ez meg az...

És, hogy én miből vonok átlagot? Az eladócsajtól kezdve, a ruhaboltoson át, az egyetemistától, egészen a tanárig sok mindenkivel találkoztam.

2019. márc. 2. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Onnan, hogy a legtöbb mai fiatal lány ordas ribizli, és minden hétvégén mással kefélnek. Szerintem a 20-25 eléggé alulbecslés.
2019. márc. 2. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Lányok miért pontozzátok le az igazságot?
2019. márc. 2. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Az átlag nem azt jelenti, hogy mindenki, ettől még azok vannak kevesebben, akiknek 25 évesen kevesebb, mint 20 partnere volt nőként. Ezalatt (ha én mondom) nem feltétlenül szexet kell érteni, hanem mindent tokkal-vonóval, akik potenciálisan "összetörték a szívét". Egyszer egy előadásban hallottam (nem emlékszem kié), hogy egy ember pontosan annyi illúzióval születik, mely alkalmassá teszi arra, hogy leéljen egy másikkal egy életet. Ha ez nem úgy alakul, akkor ez az illúzió/hit/bizalom (nevezd, ahogy tetszik), sérül, nyugodtan lecsípheted a felét. Elgondolkodtató gondolat volt ez számomra és úgy gondolom, hogy van benne igazság. Igaz, azt nem hiszem, hogy akinek 1-2 kapcsolata nem jön össze, annak már kapáltak, na de jóval több?

Ez azért fontos dolog, mert, ha a bizalom sérül, akkor az új kapcsolat gyakran lassabban alakul vagy fejlődik olyan szintre, ahol "gyógyító" hatással lehet az emberre ezen hit visszaépítésének kapcsán. Tehát, ha úgy jön ki a matek, hogy az embernek már csak annyi illúziója maradt, ami alkalmassá teszi arra, hogy leéljen a másikkal 1/20-ad életét (ez ca 2,5 év), ahol fél évig csak ismerkednek, mert a csaj fél, meg 1-2 évet járogatnak, mert mindkettő kivárásra játszik, hogy meglássák hogy alakul, akkor hamar elröppen az az idő, ami alatt a kapcsolat erre a "terápiás szintre" épülhet e és akkor körülnéznek, hogy na hova jutott a kapcsolat és azt látják sehova, mivel mind a ketten egymásra vártak. A kapcsolattal meg mi lesz ami nem fejlődik sehova? Vége lesz... maradt a következőnek 1 és egy negyed év, és így tovább.

Persze, csinosak a tinik, de szarok bele, csinosak a 25 évesek és csinosak a 30 évesek is. Nekem ilyen téren az számít, hogy hányan voltak előttem és nem azért, mert nem dugom oda, ahol más is járt, hanem azért, mert egyrészt gépész vagyok, nem pedig mentelhigénés szakember, másrészt nem én felelek azért a pohár/tál/lapát/vödör/medence fosért ami vele történt + nem akarom a nyakamba. Amit a nyakamba akarok, az két csinos boka, az esküvői öltönyöm nyakkendője, meg a kis családom gondja-baja, akikért felelek, szeretek és viszont.

Ez lehet az oka kérdező, nálam legalábbis ez.

32/f

2019. márc. 2. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Mi bajod azzal, hogy neked csak kevés partnered volt?:)
2019. márc. 2. 14:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Nincs bajom vele.

Nyilván azért volt ennyi, mert ennyit szerettem volna.

Azzal van a bajom, hogy sokak szerint minden 20 feletti nőn végigment a fél város, nem hiszik el, ha valaki azt állítja, nem ilyen.

2019. márc. 2. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
A nők a legjobb férfiakat akarják megkapni, azoknál meg csak úgy tudnak egyáltalában képbe kerülni, ha azonnal és feltétel nélkül szexelnek, így pillanatok alatt összeszednek több tucat, sehová sem vezető egyéjszakás kalandot, amiről később rendre igyekeznek megfeledkezni, amikor eljátszák az énnemvagyokolyanmitatöbbinő című mesét valami naiv baleknak.
2019. márc. 2. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!