Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan veszik, hogy egy átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik, hogy egy átlag 20 éves lány már 20-25 pasival volt?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kommentet látni, hogy egy átlag 20 éves lány már többnyire 20 partneren túl van, egy 25 éves lány esetében ez a szám 30 fölé is emelkedhet. Ezért akarnak 20 alatti lányt a 30-as férfiak is, mert 25 éves korára egy lány teljesen elhasználódik és kiég.

Mégis, honnan jönnek ezek az adatok?

25 éves vagyok, mindössze 2 kapcsolatom volt, 18-25 éves korom között, nem is szeretnék többet.

Alkalmim meg nem volt soha, és szintén nem szeretnék.

Lány ismerőseim, barátnőim körében ugyanebben a korban szintén a 2 hosszabb párkpacsolat az átlag, és úgy 5 a maximum.

Mégis, honnan a fenéből kerülnek elő 20 feletti számok, mint az "átlag"?

Milyen környezetben átlag ez?

2019. márc. 2. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
40 feletti nő vagyok. Az én fiatal koromban is akadt pár nő akin csak az nem ment át, aki nem akart. És ez kevés férfi volt. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy mindenki ilyen. Férfiakból is van nem kevés, aki nem ment át a fél világon. Pár eset elég az emberek jó részének, hogy mindenkire ráhúzza némely ember viselkedését. Ne foglalkozz velük, nem érdemes. Ha nem hiszik el, akkor az nem a te bajod.
2019. márc. 2. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok, 3 barátomból 2-vel feküdtem le. A harmadikkal együtt vagyok-élek és a jövőre nézve is ez a terv.

De való igaz, lányok, akik ilyen idősek és beszélünk is ilyen dolgokról, átlagban több emberkével feküdtek le. De messze nem hússzal.

2019. márc. 2. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi apáca van itt. Persze hogy nem dobta magát oda sok alfának. Hisz ha csak leszopta őket és az nem is szex ám. Meg ha gumival csinálták az se az. AWALT
2019. márc. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!