Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőre rámennék. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőre rámennék. Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok állandó társat találni, mert minden nap jobbnál jobb nőkkel találkozok. Pl a mai napomon 8 olyan nővel futottam össze, hogy mindegyikkel “összejöttem” volna. Választani se tudnék közülük. Ha barátnőm van, inkább elhagyom mert nem tudom megállni hogy egy plázában ne mérjem végig a jobb nőket vagy kocsiból ne fordulnék utánuk. Így elég szemétnek érzem magam, inkább a szakítás. Ha randira is hívok egy csajt, még aznap találkozok, megismerek két jobban tetszőt és elbizonytalanodok. Nincs is állandó zsánerem, egyik nap a magas feketék tetszenek, másnap inkább az alacsony szőkékért vagyok oda. Sajnos bejövök a nők többségének, így vissza kell fognom magamat, hogy ne csajozzak össze-vissza, agyilag tudom hogy ez nem normális, nem akarok ilyen életet élni. A nemi betegségektöl is félek, így visszafogom magam, nem szokásom nőket cserélgetni az ágyamban. De annyi jó nő van ... Múlt hónapban egy külföldi latinos munkatársammal képzeltem volna el a jövőmet, aztán megismertem egy fitnesses szöszit és “beleszerettem” rögtön.

Megváltozok valaha? Szeretnék megkomolyodni 28 évesen. Sajnos Apám a mai napig 55 évesen is a csajozás mestere, volt már vagy 100 nője vagy több. Nem tudott soha megállapodni, Anyámat is otthagyta egy “jobbért”.

Én társat szeretnék, de nem tudom megállni a jó nők “felmérését” és az elmélkedést, hogy milyen lehetne vele szex, milyen lehetne ha ő lenne a párom.

2019. febr. 27. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Baromi fárasztó lehet ez az állandó izzás.
2019. febr. 27. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem túl sokat lógtál apáddal gyerekként.És lehet most is.
2019. febr. 27. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Már bocs, de nem értem a leírásod, Nekem nem úgy tūnik, mintha apádra ütõttél volna, aki a “csajozás mestere”. A leírás olvasàsa közben mind az a kérdés ötlött fel, hogy randizni is szoktál ezzel a sok nõvel, vagy csak álmodozni róluk?

Azt nem tudom, hogy mi olyan izgalmas az elmélkedésben, hogy ezért elhagysz egy nõt, hogy legeltesd a szemed a többin, de elég szánalmasan hangzik, elhiheted.

2019. febr. 27. 21:12
 4/7 Diavolino44 ***** válasza:
29%

Miért akarsz társat azért, mert a társadalom ezt nyomja?

Legyel férfi, s mond el a frankot, amit mondjuk cukorpapirba csomagolj, mert 100% őszinte nem lehetsz. Ilyen világot élünk.

Simán van olyan no, aki elfogadja, hogy “amiről o nem tud az nem faj”. Kb 1000 bol egy. Csak azt az egyet kell megtalálod, s nyugodtan csajozhatsz mellette. Az, hogy túlmokodik a hormonrendszered az egy veleszületett dolog. Ha elfojtod rosszabb lesz. Mindig lesz jobb, sose fogsz találni tökéleteset, mert ha ideig óráig tökéletes is, pár év múlva már nem lesz az.

2019. febr. 27. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez már kóros. És az a baj, hogy a társadalom, úgyanolyan cinkos mosollyal kezeli mint a spicces alkeszeket. Itt szakember bevonására van szükség. Kötödési probléma lesz a vége ha ehhez hozzászoksz. Nem lesz nő sem aki ezt elviselné.

Itt bővebben lehet róla olvasni:

[link]

2019. febr. 27. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg ,, kinövöd" idővel.Vannak férfiak akik 40 éves korukra komolyodnak meg.Addig meg kielik magukat, rájönnek mit keresnek a számukra ideális nőben és a többi.
2019. febr. 27. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Én társat szeretnék, de nem tudom megállni a jó nők “felmérését” és az elmélkedést, hogy milyen lehetne vele szex, milyen lehetne ha ő lenne a párom."

... Egy idő után szerintem ez pedig g..ci unalmas. Majd rájössz,hogy egyik sem jobb a másiknál, maximum más.

Pszichológus aki segít irányítani és kezelni az érzéseidet, vagy apád útjára lépsz így is úgy is.

2019. febr. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!