Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan Valtozhatnek h bevonzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan Valtozhatnek h bevonzam a jo pasikat?

Figyelt kérdés
Hogy kell nahyobb sexualis kisugarzasnak lenni?nem parkapcsolat veljabol csal besuelgetni barstkozn?

2015. febr. 5. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
szerezz 1 lapátot, és ásd el magad
2015. febr. 5. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerezz még vagy öt fogat előre.
2015. febr. 5. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedvesség, mosoly, kimutatod, hogy tetszik neked és úgy is viselkedsz, de természetesen, nem erőltetetten. Szép ruhák nem ártanak.

Valakinek még a 8 kiló arckrém is bejön, meg ilyesmik.

2015. febr. 5. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kell önbizalom, hogy elhidd megérdemled.

Aztán kell jókedvű, vidám hangulatú életvitel, humor és szerencse.

Kb ennyi.

2015. febr. 5. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:

2:Előítéletes vagy XD

A kérdésre válaszolva meg nem hiszem,hogy ezt meg lehetne tanulni.Azok,akik rendelkeznek ilyen képességgel,azoknak ez valahogy magától jön,a személyiségben van.És nekik jól is áll.Persze kisebb-nagyobb optikai tuningot te is bevethetsz(csak olyat amiről tudod,hogy jól áll),de előtte nem ártana gyakorolni a helyesírást ;)

2015. febr. 5. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy nyelvtankönyvet, az segíteni fog.
2015. febr. 5. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolso elotti mert akik jobban neznek ki azoknak jobban van ilyen adottsaguk mert szerintem barkibe van seexualis kisugarzas nem?
2015. febr. 5. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért eddig talán csúnya pasikat vonzódtál be? Külsőre gondoltál esetleg hogy jó pasi? Vagy olyat szeretnél aki szeret. Nos ha külsőre gondoltál akkor had ne mondjam el elég éretlen lehetsz. Tudod nem minden a külső nem szeretnék általánosítani. De egy jóképű hapsi talán nem fog tudni úgy szeretni , és akkor megint jön a duma. Hogy a fiúk csak kihasználják a lányokat ne csodálkozz. Elég felszínes lehetsz , tudod nem minden a külső. De még1x le szögezném nem általánosítani akartam. Ha pedig arra gondoltál hogy egy olyan fiú aki szeret. Nos járj nyitott szemel , figyeld a kevésbé jóképű srácokat vedd észre őket is.

1. Legyen egy kis önbizalmad amit , sokféle képen lehet tuningolni. Például párkapcsolat folyamán "már ha az a párkapcsolat építő jelegű és nem romboló". Amennyibe minden stim fejlődnöd kéne ha nem akkor komoly önértékelési problémáid vannak. Tudod az univerzum dolgai fogyó dolgok mint pl: önbizalom is. Neked egy társ kell aki , segít táplál téged. Sportolj és nagyon figyelj a környezeted vissza jelzéseire. Ha azt mondják milyen szép vagy sokat változtál. Azt vedd fel és ne hagyd figyelmen kívül nem dísznek mondják.

2.

Szexuális kisugárzás hmm... mint minden embernek gondolom neked is van ilyen kisugárzásod. Inkább személyiséged a ragyogásodat veszik észre a fiúk/lányok.

Én pl: Ez a nevetős , mosolygós vagyok no stressz. Nem fényezni akaróm magam nagyon könnyen barátkozom , ismerkedek. Sokan szeretnek és szeretik a társaságomat nem tudom miért talán van bennem valami.

Na lényegében ara akartam evvel az egésszel kilyukadni. PL van egy kevésbé szép lány meg van egy bomba nő.

A kevésbé szépnek jó a kisugárzása szinte ragyog szerinted a fiúk kire figyelnek , kit fognak választani? A kevésbé szépet! Így láthatatlanba nem tudok rólad semmit sem mondani. De azt érezem hogy megfelelés kényszerű vagy ami nagyon rossz dolog. Sokan vissza élhetnek vele , talán a neveltetés az oka.

2015. febr. 6. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Jókedély, vidámság s kicsattanó egészség. Ennyi kell, nem több.
2015. febr. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!