Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is r. ibanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is r. ibanc vagyok? Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Ez az időszak tavaly kezdődött, amikor nyár elején szakítottam a barátommal. Azóta ki vagyok fordulva magamból : elfogyasztottam jó pár fiút, persze komoly kapcsolat nélkül, Soundon nem egy külföldi (tehát idegen) srác jutott be ide-oda, rengeteget bulizok, és másnap mindig más, néha idegen srácok mellett ébredek (mondjuk az esetek nagy többségében később kiderül, hogy nem feküdtünk le, csak "ismerkedtünk" egymással), olyan gátlástalanul flörtölök (jobb esetben csak flörtölök) nálam akár 10 évvel idősebb pasikkal is, hogy mikor visszamesélik a barátaim, kb rosszul leszek magamtól. Volt már hogy nem érdekelt, hogy a pasasnak felesége volt, akkor is ágyba ráncigáltam...a fiú barátaim 70%-ával legalább már smároltam, ha nem több, egyszóval borzalmas életet élek. A sulival nincs gond, de amikor buli után másnaposan mászok haza, akkor néha belémnyilal, hogy miért kell ezt....de eltelik pár nap és ugyanúgy nem tudok ellenállni...

18 leszek és nagyon szégyellem hogy már most ennyire kiélt vagyok, meg akarok változni, mert szégyellem hogy ilyen vagyok, de nem tudom mit tehetnék, segítségre van szükségem, de nem tudom kihez forduljak...

2015. febr. 28. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen,az vagy.
2015. febr. 28. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:

erre nincs gyógyír...

[link]

2015. febr. 28. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy az vagy.
2015. febr. 28. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
18 évesen és itt tartasz még? Kezeltesd magad egy pszichológussal, mert ez nagyon nem normális. Én, mielőtt ismerkedem egy nővel, minden oldalról körbecsekkolom, értek ehhez. Ha megtudnám rólad ezeket, nem, hogy szóba nem állnék veled, még el is terjeszteném, mekkora ribi vagy.
2015. febr. 28. 18:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Nemértelek, változni akarsz de mégse teszed. Akaratérőd nincs. Bocsáss meg nekem hogy ezt írom, de nagyon ellenszenves vagy ezek alapján és necsodálkozz ha valami hatalmas pofont fogsz kapni az élettől.
2015. febr. 28. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Állj prostinak, legalább keresel is a viselkedéseddel.
2015. febr. 28. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Annyira az vagy, hogy ha lenne szócikk a wikipédián a r*bancokról, a te képed lenne kirakva
2015. febr. 28. 18:32
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

jaj te szegény, bár előre sajnállak mennyi privát üzenetet fogsz kapni kiéhezett puncit több éve nem látott gyökerektől... :D

a kiírásból látszik hogy te annak tartod magad, mi hogy tartsunk másnak, na meg a sztorik alapján tisztán látszik hogy az vagy, ennyit a kérdésről hiszen azt hiszem nem is az a lényeg.

ez egy állapot, most az vagy, de bármikor megváltozhatsz. azt hiszem kell neked egy pár hét/hónap szünet, önvizsgálat. ne bulizz egy hónapig csak ha valami tényleg fontos van (barátnő szülinapja stb.).

ez a jelenlegi hozzáállásod nem vezet sehova ezt tudod. komolytalanná teszed magad mindenki szemében, én is jó pár ilyen csajt ismertem, volt akivel jóban voltam. jó arcok, jól is néztek ki de pontosan tudom hogy egy idő után komolytalanná váltak midnenki szemében. az egyikkel majdnem össze is jöttem de belegondoltam hogy hogyan végig vigyem ezt a csajt a városban, mert amikor csak sétáltam vele már kb 20 ismerős jött szembe akiből 15 kavart vele...

én nem ítéltem el, téged sem ítéllek, biztos megvolt a magad oka hogy ilyenné váltál. senki más nem járta végig az utadat hogy ítélkezzen feletted (szóval ne is foglalkozz a bunkó kommentelőkkel mert lesz pár), de változtatnod attól még kell mert ez nem vezet jó irányba.

tegyél magadnak fogadalmat, ha kell töröld le magad fészbúkról, sok időt spórolsz ezáltal, amit hasznosíthatsz arra hogy elkezdesz edzeni, olvasni, nyelvet tanulni. nem tudom mennyire vagy szép vagy okos de mindig fejlődhet az ember, mindig tudsz szépülni vagy okosodni. keress valami hobbit ami leköt, mert az egy dolog hogy ha ezt folytatod mások lenéznek, de a krédésből azt látom hogy nem sokra vagy attól hogy saját magadat nézd le illetve utáld meg, onnan meg még nehezebb lesz.

gyerünk, szedd össze magad, mutasd meg mindenkinek és magadnak hogy több van ennél benned mint amiket bulikban mutatsz magadból. hajrá, én tényleg szurkolok neked!

23f

2015. febr. 28. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Nézd, az egésszel az a legnagyobb probléma, hogy láthatóan te nem érzed jól magad így, bűntudatod van.

Az első lépés az lenne, hogy vegyél vissza a bulizásból, az alkoholt pedig felejtsd el teljesen! Ha nem vagy képes ezeket meglépni, vagy nem használ, ha megléped, akkor keress egy pszichológust!

Mindenki saját maga választja meg az útját, mindig van lehetőség változni, így neked is. Hajrá! :)

2015. febr. 28. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen, az vagy. Megváltozni nem fogsz, aki ribi, az mindig az is marad.
2015. febr. 28. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!