Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért r. ibanc lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért r. ibanc lennék?

Figyelt kérdés

Nem rég lett vége a 2 év,4hónapos kapcsolatomnak.(6 hete) Pár napja elkezdtem találkozgatni egy fiúval, akit régóta ismerek. Megkérdezte, hogy miért lett vége a kapcsolatomnak és őszintén elmondtam neki, hogy a szex miatt. Sosem tudott kielégíteni a volt barátom, nem is élveztem sose.Eleinte próbáltam irányítani, hogy hogy jó nekem, de nem igazán érdekelte.Nagyon önző volt az ágyban. Az elmúlt 1 évben alig volt köztünk szex, ez neki se volt így megfelelő...ezért vége lett.

Mikor ezt elmondtam a srácnak csak nevetett, de utána furcsa volt.Kicsit bunkózott is, ma pedig felhívott és mondta, hogy többet kettesben ne találkozzunk, mert nem tudja lenyelni mekkora ribi vagyok.

Tudom, nem kellett volna ezt így elmondani neki, de őszinte akartam lenni.Saját magamat nem tartom r*bncnak.Eddig 2 barátom volt, az első 15 évesen és 3 hónapig tartott. Vele csak csók volt.

Aki, ilyen ok miatt szakít tényleg ri.banc?

2015. jan. 3. 14:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagy az. Ha valami nem jó, azt fölösleges erőltetni.

23/F

2015. jan. 3. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég undorítóan hangzik...bár ez az emberi felszínesség a fiú barátod részéről. Nálatok a volt pároddal csak azt jelenti, hogy nem szerettétek igazán egymást. Ha azzal csinálod akit szeretsz, azzal más lesz.
 3/17 anonim ***** válasza:
Fura srác... nem vagy az.
 4/17 anonim ***** válasza:
Emiatt biztosan nem neveznélek ribinek, ez a szitu attól még messze van. Szimplán csak gyökerekkel hozott össze az élet. De majd találsz jobbat.
2015. jan. 3. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:
a szex is ugyan olyan fontos egy kapcsolatba mint barmi mas de en azert elotte megprobaltam volna megbeszelni a srácal es ha utánna se müködött akkor szakitas....szerintem ettol nem vagy az.
2015. jan. 3. 14:24
 6/17 anonim ***** válasza:
ja
2015. jan. 3. 14:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy az! Lehet, hogy tényleg nem kellett volna elmondanod neki, nem tartozott rá. A fiúk amugy se szeretik ha egy másik fiúról beszél egy lány ha kettesben vannak(legalábbis így tapasztaltam). A srácnak a jövőben esélye sincs barátnőre..ha téged ez miatt r.ibancnak tart akkor az igazi r.ibancokat minek? Felejtsd el:D
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, az a srác bunkó volt, nem vagy ettől r*banc.

sajnos a tinik nagyon nehezen értik meg, hogy a szex sokkal de sokkal több a szükségletek kielégítésénél. azért is való szerintem párkapcsolatba, mert a másik ismerete elengedhetetlen hozzá. azon kívül ott van még a szerelem, amivel persze együtt jár, hogy kölcsönösen mindkettőtöknek jó legyen. vagyis, ha az előző barátod nem foglalkozott vele, hogy neked jó legyen, akkor bizony ott nem volt minden rendben. nálunk szinte minden szeretkezésnél mindkettőnknek van orgazmusa, ha esetleg mégsem, annak más oka van (pl menzesz). a srác valószínűleg úgy fogta fel, hogy te olyan szexéhes vagy, hogy anélkül nem tudsz tovább együtt maradni a sráccal. persze ez így lesarkítva máshogy hangzik, de legyünk őszinték: vajon hányan akarnának együtt maradni egy olyan társsal, akit nem érdekel a másiknak való örömszerzés?

9/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem amég olvastam h lefeküdtél vele, és végre élvezted, azért érzed magad ribnek... De sztem még akkor se lennél az, így meg végképp nem. Mindenesetre vannak dolgok amit nem kell a másik orrára kötni, kivéve ha elég közeli barát. De ebben az esetben nem kene h ezért bántson. Elég bunkó pasi, mit ne mondjak...

Csak a szex miatt szakítani mondjuk tényleg gáz, (bár a jó szex az alap) de a szavaidból úgy veszem ki, hogy azért voltak ott más gondok is.

2015. jan. 3. 14:27
 10/17 Költőnő? ***** válasza:
Nyugi a srác valszeg magára vette és könnyebb rád ilyen jelzőket aggatni, mint szembenéznie azzal, h őt ez miért is zavarja ennyire.
2015. jan. 3. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!