Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért r. ibanc lennék?
Nem rég lett vége a 2 év,4hónapos kapcsolatomnak.(6 hete) Pár napja elkezdtem találkozgatni egy fiúval, akit régóta ismerek. Megkérdezte, hogy miért lett vége a kapcsolatomnak és őszintén elmondtam neki, hogy a szex miatt. Sosem tudott kielégíteni a volt barátom, nem is élveztem sose.Eleinte próbáltam irányítani, hogy hogy jó nekem, de nem igazán érdekelte.Nagyon önző volt az ágyban. Az elmúlt 1 évben alig volt köztünk szex, ez neki se volt így megfelelő...ezért vége lett.
Mikor ezt elmondtam a srácnak csak nevetett, de utána furcsa volt.Kicsit bunkózott is, ma pedig felhívott és mondta, hogy többet kettesben ne találkozzunk, mert nem tudja lenyelni mekkora ribi vagyok.
Tudom, nem kellett volna ezt így elmondani neki, de őszinte akartam lenni.Saját magamat nem tartom r*bncnak.Eddig 2 barátom volt, az első 15 évesen és 3 hónapig tartott. Vele csak csók volt.
Aki, ilyen ok miatt szakít tényleg ri.banc?
Ez nem ribiség.
Másrészt, ha az is lenne, inkább benne ragadsz egy rossz, szenvedős kapcsolatban, csakhogy a társadalom ne ítéljen el?
Hidd el, nem olyan jó a társadalom kedvére tenni, nem túl hálás dolog ebből a szempontból.
23L
A szexből kifolyólag rengeteg vitánk volt. Ő sosem akart engem orálisan, de Tőlem elvárta.Ha nemet mondtam hisztizett és lelkileg zsarolt.De csak eleinte jött ez be, utána már egyàltalán nem volt egyikőnk részéről sem. Az előjátékot "baromságnak" tartotta.. neki abból állt, hogy megcsókolt és már vette is elő. Nekem pedig ez nagyon kellemetlen volt.Az utólsó hónapokban szinte depressziós lettem mellette.
Nagyon rosszul esett amit a srác mondott, mert nekem tetszik és Ő kezdett el próbálkozni nálam, szóval én is neki.
Amúgy 19 éves vagyok.
Amíg csak hülyékkel kezdesz és csak azt nézed,hogy az adott srác "helyes" legyen,addig ne is csodálkozz ezen...
Ha majd értelmes és normális srácot keresel,akkor majd lehetnek másképpen a dolgok.Csak őket észre is kell venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!