Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másból is kiváltott ilyesmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másból is kiváltott ilyesmit párja féltékenykedése, ettől már r. ibanc lennék?

Figyelt kérdés
Szóval 1 éve múlt ,hogy együtt vagyunk a párommal nagyon szép volt elején legelső szerelem az életembe.Fél éve viszont sajnos egyre féltékenyebb ,olyanokért is amiket igazából meg se teszek.Folyton azzal jön ,hogy biztos pasizok meg ilyenek.Buliba megyek akkor megkapom a r.ibanc jelzőt(barátnőimmel megyek és kb 2 hetente de volt h 2 hónapig nem mentem)ha viszont hívom akkor meg nem hajlandó velem jönni mert milyen szégyen hely és énis az vagyok ,hogy elmegyek mivel neki nincs kedve.Msn-re kiírom személyesbe nevét 2 szívecskével akkoris ,hogy biztos pasizok írjam ki hosszabban meg ,hogy mért fut utánam annyi fiú biztos nem véletlen a háta mögött csinálok valamit,hétvégén kijelentette ,hogy én bárkit megkaphatnék akit csak akarok de mért mond ilyet ha amúgy meg else enged szinte egyedül sehova?Nyáron nyári munkára se akar elengedni mert ,hogy szerinte oda csak a hülye jár én ezt nem bírom nekem ez túl gyerekes és most felvett msnre a sulimból egy srác(eddig nem beszélhettem fiúkkal de elegem volt belőle)és meglepően kedves nem csalnám meg párom de gondolkoztam rajta ,hogy elhagyom és összejövök vele de ez sajnos nem menne mert szeretem és még mindig próbálom valahogy helyrehozni a dolgot.Van kiút?Mit tegyek?(bocs a h.ülye fogalmazásért de zaklatott állapotomban vagyok)
2010. jún. 14. 17:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni én 16/L ő 17/F
2010. jún. 14. 17:49
 2/11 A kérdező kommentje:
pszihológusom szerint nem érdemes több energiát beleölnöm (ő már tudja mi zajlik egy ideje) szerinte megkéne ismerkednem másokkal is de nem bírom elviselni a gondolatot ,hogy nem lenne már többé MI és ,hogy nekem is valaki mással és neki is valaki mással kell megpróbálni(fájna nagyon)
2010. jún. 14. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Hagyd ott. Iszonyat rövid pórázon tart / akar tartani. Egy kapcsolat csak akkor normális, ha engedünk teret a másiknak (pl. te elmész csajos napot tartani a bnőiddel, ő meg meccset néz a haverokkal stb).

Tényleg nem érdemes foglalkoznod vele. Nem tudom hány kapcsolatod volt eddig, de ha ez az első, akkor fel kell hogy világosítsalak: egy kapcsolat nem így működik.

2010. jún. 14. 17:59
 4/11 A kérdező kommentje:
nem első kapcsolatom csak első szerelmem
2010. jún. 14. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Aki fél az tovább szenved aki mer az nyer
2010. jún. 14. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a többiekre. :) Ha szereted, ne hagyd el. Viszont beszélj a fejével. Főleg azt mondd, hogy fáj neked, hogy azt hiszi, megcsalnád.

Bár hogy őszinte legyek, bulizni azért megy az ember, hogy d*gjon utána, én egyetértek vele. Ha szerelmed van, akkor minek mész el partizni... Semmi értelme tényleg. Barátnőkkel be kell ülni valami kis helyre, pubba mittomén azt ott inni dumálni.

Persze ahány ember annyi hozzáállás.

Ja és ne higyj azoknak a fals kommenteknek, hogy annyi más pali van a világon... biztos van, de akit szeretsz, abból csak egy van. :)

És ne msn-en próbáld kifejezeni szívecskékkel meg mittomén hogy mennyire szereted. Valós dolgokkal... apró kedvességekkel stb. De erre magadtól kell rájönnöd. Járj a kedvében, mert szerintem elhanyagolva érzi magát.

2010. jún. 14. 18:11
 7/11 A kérdező kommentje:
elhanyagolva?3 hónapja majdnem napi szinten próblok összehozni valami változatosságot kedveskedek neki néha sütök,főzök neki vlmit elmegyünk közös helyekre inkább szerintem ÉN vagyok elhanyagolva..és hiába próbáltam már beszélni a fejével szerinte minden az én hibám és ha vitatkozunk akkorse lehet meggyőzni észérvekkel se...
2010. jún. 14. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló cipőben, csak nekem kicsit könnyebb volt, mert nem vagyok bulizós fajta.

Viszont egyszer hatalmas bűnt követtem el: a suliban bombariadó volt, hazaküldtek mindenkit, mi meg kitaláltuk egy pár oszt társammal, hogy nézzük meg a Gyűrűk Ura 3-at moziban, mert még nem láttuk (akkor jött be a film). Hogy én micsoda szidást kaptam este, mikor elmeséltem neki, és nem azért mert ő annyira szerette volna megnézni a filmet... Kitalált mindent, hogy biztos gruppeneztünk, meg hasonló vad dolgokat.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az oszt. társak mind fiúk voltak, mert én voltam az egyetlen lány az osztályban, műszakis suli, na :) De azt már tudták kb a suli 1. hetében, hogy a hűség szobrát lehetne rólam mintázni, ezért még csak nem is próbálkoztak soha.

2010. jún. 14. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja, a 18:14-eshez végülis csak választ nem írtam:

Ha nem bírsz vele, hagyd ott a francba, megváltozni nem fog egyhamar...

2010. jún. 14. 18:15
 10/11 A kérdező kommentje:
az a baj ,hogy ennek ellenére mégis olyan nehéz lenne őt elhagyni..csak nem tudom miért
2010. jún. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!