Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másból is kiváltott ilyesmit párja féltékenykedése, ettől már r. ibanc lennék?
Hagyd ott. Iszonyat rövid pórázon tart / akar tartani. Egy kapcsolat csak akkor normális, ha engedünk teret a másiknak (pl. te elmész csajos napot tartani a bnőiddel, ő meg meccset néz a haverokkal stb).
Tényleg nem érdemes foglalkoznod vele. Nem tudom hány kapcsolatod volt eddig, de ha ez az első, akkor fel kell hogy világosítsalak: egy kapcsolat nem így működik.
Ne hallgass a többiekre. :) Ha szereted, ne hagyd el. Viszont beszélj a fejével. Főleg azt mondd, hogy fáj neked, hogy azt hiszi, megcsalnád.
Bár hogy őszinte legyek, bulizni azért megy az ember, hogy d*gjon utána, én egyetértek vele. Ha szerelmed van, akkor minek mész el partizni... Semmi értelme tényleg. Barátnőkkel be kell ülni valami kis helyre, pubba mittomén azt ott inni dumálni.
Persze ahány ember annyi hozzáállás.
Ja és ne higyj azoknak a fals kommenteknek, hogy annyi más pali van a világon... biztos van, de akit szeretsz, abból csak egy van. :)
És ne msn-en próbáld kifejezeni szívecskékkel meg mittomén hogy mennyire szereted. Valós dolgokkal... apró kedvességekkel stb. De erre magadtól kell rájönnöd. Járj a kedvében, mert szerintem elhanyagolva érzi magát.
Én is jártam hasonló cipőben, csak nekem kicsit könnyebb volt, mert nem vagyok bulizós fajta.
Viszont egyszer hatalmas bűnt követtem el: a suliban bombariadó volt, hazaküldtek mindenkit, mi meg kitaláltuk egy pár oszt társammal, hogy nézzük meg a Gyűrűk Ura 3-at moziban, mert még nem láttuk (akkor jött be a film). Hogy én micsoda szidást kaptam este, mikor elmeséltem neki, és nem azért mert ő annyira szerette volna megnézni a filmet... Kitalált mindent, hogy biztos gruppeneztünk, meg hasonló vad dolgokat.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az oszt. társak mind fiúk voltak, mert én voltam az egyetlen lány az osztályban, műszakis suli, na :) De azt már tudták kb a suli 1. hetében, hogy a hűség szobrát lehetne rólam mintázni, ezért még csak nem is próbálkoztak soha.
Ja, a 18:14-eshez végülis csak választ nem írtam:
Ha nem bírsz vele, hagyd ott a francba, megváltozni nem fog egyhamar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!