Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a féltékenykedése?

Figyelt kérdés
Barátommal pár hónapja vagyunk együtt, de engem nagyon zavar, hogy bármikor amikor megyünk valahová, akkor majdnem minden második nőt úgy megnéz hogy majd kiesik a szeme.. Én nem vagyok féltékeny típus, és hisztis sem szeretnék lenni, ezért bár már mondtam neki h nem szép dolog a jelenlétemben amikor ott állok mellette így megbámulni a nőket (akkor nyugodtan csinálja ha nem vagyok ott), igazából nem veszekedtem vele emiatt. Nemrégiben azonban bemutatott a kollégáinak mivel gyakran járok be hozzá a munkahelyére, így pár nap alatt lett közel 20 új "ismerősöm". Mindegyik nagyon kedves volt, de mivel nem szerettem volna hogy a barátom féltékeny legyen, ezért visszafogott vagyok velük (férfi kollégái vannak). Viszont két kollégáját tényleg megkedveltem emberileg, jobban mint a többit. Elvileg nem kéne féltékenynek lennie, mert van családjuk meg idősebbek nálam sokkal és tényleg nem hozzám valók, de mégis nem tudok velük viccelődni mert rögtön féltékeny lesz.. Érdekes módon az nem baj ha úgy nézi a nőket ahogy más nem merné, de az igen hogy két szinte jóbarátjával jól el tudok beszélgetni.. Szerintetek jogos a feltevésem, hogy igenis nyugodtan lehetek velük látványosan jobb (hozzáteszem szigorúan ismerősi) viszonyban mint a többi kollégájával?
2010. máj. 12. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Jogos a feltevésed, nyugodtan legyél velük felettébb jó viszonyban. :) Igaz, nekem ilyen pasim lenne, már régen úgy felrúgtam volna, hogy lyukat üt az égen, hiszen egyenesen bunkóság, ha melletted van, és még nézegeti a nőket. Legalább sunyiban tenné...
2010. máj. 12. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
kössetek kompromisszumot nincs nő nézegetés ,nincs jó pofizás kollégákkal...neki is jó de kicsit neked is :)
2010. máj. 12. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem direkt alakult úgy hogy bosszúból kedveltem volna meg a kollégáit, hanem mint jó barátok olyanok lettek nekem, de idegesít, hogy ő megtehet mindent, én meg mindenféle flört nélkül, normálisan sem hülyéskedhetek el velük..
2010. máj. 12. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
mondom dobd fel ezt a kompromisszumot ha nem válik be akkor haverkodj:D
2010. máj. 12. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogos a féltékenységed, amiért megbámulja a lányokat, mivel ez számodra gondolom nagyon sértő, de az ő sértettsége is érthető, mivel neked se esne jól ha 2 kolléganővel feledhetetlenül vigyorászna és beszélgetne mintha ott se lennél... Mind két dologból vegyetek vissza
2010. máj. 13. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!