Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrúgott a párom! Ez mit jelentsen? Jogos?
Újabban nagyon sértődékeny és mindenért noszogatni kell... ha nem szólnék semmiért ő csak "lenne"...
nos tegnap annyira kapzsi volt, hogy leöntötte magát miközben ivott, mert arra is lusta volt, hogy megemelje a fejét, de engem képes volt kiküldeni a konyhába, mert nem akart felkelni a tv elől... kinevettem őszintén szólva, elég hangosan... mire ő felkelt és a sípcsontomba rúgott... persze az jó volt neki, hogy kimentem meg megcsináltam a kaját neki vacsorára meg reggelre amit visz a suliba... jogosan kaptam ezt? azóta eléggé rideg vagyok vele és észre is vette. sokat engedek neki, de már néha tényleg vicces amit csinál amilyen semmitevő néha.
Mi a Mi a barátod ló, hogy rugdosódik???
Egyébként nem kaptad jogosan (szerintem), az milyen már, hogy a párod rugdosódik. Szóljál Chuck Norris-nak, hogy tanítson meg a körbe pörgő rúgásra és ha legközelebb ezt teszi tudod mi a dolgod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!