Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már azért jelent vmit, nem? Vagy csak én szeretném, h jelentsen vmit?
19 éves lány vagyok, ezen a nyáron is elmentem nyári diákmunkára egy ajándékboltba. Feltűnt nekem egy 30-31 év körüli ffi egy másik bolt tulajdonosa. Nagyon tetszik és sztem én is nagyon tetszem neki. Pl: sokszor néz, próbál nem engem figyelni, de oda oda kapja a tekintetét. Szegénykém múltkor is, gondolom azt hitte, h a lesötétített kocsi ablaküvegén keresztül nem látom, h majd kidüllednek a szemei annyira néz. A tekintetünk össze-össze akad, olyankor nagyon a szemembe néz, de többnyire elkapja a tekintetét. Néha bemegyek a boltjába(élelmiszer kis üzlet)olyankor mindig hagosan köszön és folyamatosan érzem a tekintetét magamon.
Pár napja megint voltam nála, az egyik alkalmazottja volt a kasszánál. Nagyon aranyos csaj, nha de nem ez a lényeg hanem a, h kintről látta, h bemegyek a boltba és rögtön jött be utánam. Oda állt az alkalmazottja mellé a kasszához. Én pedig épp elkezdtem tüsszögni, de vmi 4-5 hapci kijött. És akkor mindketten, mondták, h egészségemre, majd megszólalt a tulaj, h "jajj, biztos megfáztál vhol". Éreztem, h szinte mindenképp akart vmi aprócskát is kommunikálni velem. Ti mit gondoltok erről az egészről?
én szerintem tuti jel!!! hasonlít a két évvel ezelötti sztorimra
az én kiszemeltem is pont ugyan ezeket csinálta
összejöttünk :)
szerintem elöbb vagy utóbb de lépni fog
sok sikert!!!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!