Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelet ez vmit? Vagy csak én beszélem bele?
Megszakadt(vagyis úgy gondolom, h megszakadt) a kapcsolatom egy ffival. Nem voltunk egy pár, viszont össze járogattunk és több minden is volt közöttünk. Megkedveltem, bele tudtam vna szeretni, imádtam vna. Viszont ő visszakozó volt, de ugyanakkor keresett is. nem értettem, nem tudtam hova rakni a dolgot, majd ezt az utolsó találkozásunk alkalmával a szemére is vetettem. Akkor kifakadt belőle, h a volt barátnője miatt ilyen. Nem tudta elfelejteni pedig már több, mint egy éve vége lett a kapcsolatunknak. Utána úgy éreztem magam, mint vmi idióta. Bántottam szegényt és bunkó voltam vele. A végén megöleltem... a szívem szakadt meg érte...mikor hazahozott nem beszéltünk, semmit a kocsiban. Azóta nem beszéltünk, csak egyszer, mikor írtam neki, h neharagudjon azért a bizonyos estéért. Azóta, csak lájkolgat az adatlapomon. És nem értem. Én mindig nézem, h kinek milyét lájkolom be... Vajon ő is nézi. Számítanak ezek a "lájkok" vmit is? Érezhet vmit? Nézegettem mások adatlapját, ott nem nagyon látom... Másrészről zenéket szokott tetszikelni :)olyanokat amiket szeret....
Szánalmas vagyok tudom, és lehet, h csak én szeretném, h ezek akármit is jelentsenek. De attól még titkon, valahol reménykedem...
Bízna benned, de úgy tűnik nagyot csalódott. Lehet, hogy tervei voltak és összedőltek, s most meg már nem nagyon mer/akar tervezni.... tudod a csalódott férfiak szlogenjét:
"Minden nő egyforma." Meg kell győznöd, ha hagyja magát. Ha nem hagyja, akkor bármit tehetsz, nem fog menni.
15:06 vagyok
Félreértettél. Nem benned csalódott! Hanem az előző lányban. S most lehet(!!!), hogy az a helyzet nem akar megint nagyot csalódni. Viszont az jó, hogy ha az ember nincs teljesen egyedül, s így ott vagy te.
Így már világos?
15:06 és 20:06 vagyok.
Sajnálom, hogy így alakult, de valószínűleg te jártál jobban. Ezzel tudom, hogy nem érzed magad jól, de hosszútávon igazam lesz. Jobb ez, mint gyötrődni 6 éven keresztül s utána lezárni. Így tiszta lappal mehetsz tovább, s keresheted azt, aki valóban megérdemel és akar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!