Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a haragom?
Figyelt kérdés
20/F A barátnőmmel kísértük haza az ő barátnőjét és közben mint ha ott sem lettem volna, mesélni kezdte a barátnőjének, hogy hogyan feküdt le egy sráccal a parkban. Sajnos elég vizuális tipus vagyok és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?2011. nov. 16. 19:32
1/15 anonim válasza:
Féltékennyé akart tenni. Vagy tényleg lefeküdt, és hülye mert nem vette észre hogy ott vagy. Nem hiszem hogy aggódni kéne.
2/15 A kérdező kommentje:
hát igazából már együtt vagyunk egy ideje és nem hiszem ,hogy féltékennyé akart volna tenni. a másik meg az, hogy látta, hogy ott vagyok, mert együtt kísértük haza a barátnőjét
2011. nov. 16. 19:37
4/15 anonim válasza:
Attól, hogy nem szűzen kaptad meg, még ugyanúgy szerethet.
5/15 A kérdező kommentje:
jah és egyébként most már biztosra tudom, hogy igaz.
2011. nov. 16. 19:40
6/15 A kérdező kommentje:
19:40-nek: az igaz, de nagyon szétcsapta az agyam, mert én sem mesélem neki, hogy hogyan dugtam meg a csajokat előtte. és tudja, hogy szerelmes vagyok belé
2011. nov. 16. 19:43
7/15 anonim válasza:
én a páromnak elmeséltem, hogyan dugott meg egy srác a parkban... persze még mielőtt összejöttünk volna... felizgatta a történet és bevadultunk tőle... nálunk nincs ilyesmiből semmi vita, tudja, hogy most csak ő van és senki más, de attól még a múltam is a részem, ahogy neki is az övé, és ha a múltban volt egy jó élményem, miért kellene szégyellnem vagy hallgatnom róla? volt már olyan is, hogy elmesélte, h egy exével milyen "furcsaságokat" próbáltak ki az ágyban, és hogy nem lenne e kedvem hozzá, mert tetszett neki...és mondtam, hogy de, persze... attól, h más mutatott neki valami jót, most velem élvezi...
22/L
8/15 anonim válasza:
ja, még annyit hozzátennék, hogy lehet szándékosan mesélte el előtted a történetet, csak te félreértetted/nem értetted a célzást... lehet, hogy szeretne TŐLED is egy hasonló élményt
9/15 A kérdező kommentje:
Értem, úgy nem is lett volna probléma de már együtt voltunk amikor mesélte és lehet, hogy hozzá tartozik a múltja is de szerintem tekintettel lehetne arra, hogy nekem szarul esik, ha arról mesél, hogy hogyan dugott más sráccal
2011. nov. 16. 19:52
10/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert neki még az is nehéz, hogy az utcán megcsókoljon. és beszéltem is vele erről és nem azért mondta
2011. nov. 16. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!