Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másból is kiváltott ilyesmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másból is kiváltott ilyesmit párja féltékenykedése, ettől már r. ibanc lennék?

Figyelt kérdés
Szóval 1 éve múlt ,hogy együtt vagyunk a párommal nagyon szép volt elején legelső szerelem az életembe.Fél éve viszont sajnos egyre féltékenyebb ,olyanokért is amiket igazából meg se teszek.Folyton azzal jön ,hogy biztos pasizok meg ilyenek.Buliba megyek akkor megkapom a r.ibanc jelzőt(barátnőimmel megyek és kb 2 hetente de volt h 2 hónapig nem mentem)ha viszont hívom akkor meg nem hajlandó velem jönni mert milyen szégyen hely és énis az vagyok ,hogy elmegyek mivel neki nincs kedve.Msn-re kiírom személyesbe nevét 2 szívecskével akkoris ,hogy biztos pasizok írjam ki hosszabban meg ,hogy mért fut utánam annyi fiú biztos nem véletlen a háta mögött csinálok valamit,hétvégén kijelentette ,hogy én bárkit megkaphatnék akit csak akarok de mért mond ilyet ha amúgy meg else enged szinte egyedül sehova?Nyáron nyári munkára se akar elengedni mert ,hogy szerinte oda csak a hülye jár én ezt nem bírom nekem ez túl gyerekes és most felvett msnre a sulimból egy srác(eddig nem beszélhettem fiúkkal de elegem volt belőle)és meglepően kedves nem csalnám meg párom de gondolkoztam rajta ,hogy elhagyom és összejövök vele de ez sajnos nem menne mert szeretem és még mindig próbálom valahogy helyrehozni a dolgot.Van kiút?Mit tegyek?(bocs a h.ülye fogalmazásért de zaklatott állapotomban vagyok)
2010. jún. 14. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kezét csókolom! Én megmondom miért nehéz. Azért, mert minden embernek van egója, nőnek, férfinek is. És a nők azért akarnak férfit, hogy az egójuk igényét kielégítsék. Itt nem az egoizmus egójáról beszélek, nem ordas r ibancot kell elképzelni, hanem csak egyszerű embereket. Azért kell a másik, hogy csak engem szeressen, meg hízlalja a májam, meg villoghassak vele meg stb, mintha "energiát szedne a másiktól". Éppen ezért vannak betegesen féltékenyek, mert akkor elvesztenék az ő kisajátított energiaforrásukat, és akkor mi lenne nélküle, ezért van a sok naív kislány, aki megtalálja a neki kellő "energiát", tulajdonságot (pl hejjespasii) a másikban, és a többit elfelejti, kiegészíti, közben a valóság tök más, de ő csak függeszkedik az "energiába". Éppen ezért van, hogy sokan visszamennek az exhez, mert tudják, hogy régen lehetett a saját egónkat ellátni ott, és sóvárog az "energiáért", mert gyenge valójában, hogy saját lábán megálljon és mást találjon, normálisat, és az addig eltöltött időt bárki nélkül kibírja, így a könnyebb utat választja, nem a helyes utat. Meg aki nem bír lépni, az is gyenge, mint esetedben szerintem. Te is félsz, hogy mi lesz majd, ha nem lesz, akkor nem lesz kényelmesen az meg, amit szerettél rajta, aki foglalkozik veled, meg tetszik neked, meg minden ami az egódnak fontos (ez akár tudatalatti is lehet). És akkor mi lesz energia nélkül veled, ezért vagy gyenge lépni, pedig kis energiát befektetve találhatnál jobb valakit is, csak egyedül is ki kellene bírnod kicsit meg ilyenek. Na sok szerencsét.

YF-23

2010. jún. 14. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!