Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másból is kiváltott ilyesmit párja féltékenykedése, ettől már r. ibanc lennék?
Kezét csókolom! Én megmondom miért nehéz. Azért, mert minden embernek van egója, nőnek, férfinek is. És a nők azért akarnak férfit, hogy az egójuk igényét kielégítsék. Itt nem az egoizmus egójáról beszélek, nem ordas r ibancot kell elképzelni, hanem csak egyszerű embereket. Azért kell a másik, hogy csak engem szeressen, meg hízlalja a májam, meg villoghassak vele meg stb, mintha "energiát szedne a másiktól". Éppen ezért vannak betegesen féltékenyek, mert akkor elvesztenék az ő kisajátított energiaforrásukat, és akkor mi lenne nélküle, ezért van a sok naív kislány, aki megtalálja a neki kellő "energiát", tulajdonságot (pl hejjespasii) a másikban, és a többit elfelejti, kiegészíti, közben a valóság tök más, de ő csak függeszkedik az "energiába". Éppen ezért van, hogy sokan visszamennek az exhez, mert tudják, hogy régen lehetett a saját egónkat ellátni ott, és sóvárog az "energiáért", mert gyenge valójában, hogy saját lábán megálljon és mást találjon, normálisat, és az addig eltöltött időt bárki nélkül kibírja, így a könnyebb utat választja, nem a helyes utat. Meg aki nem bír lépni, az is gyenge, mint esetedben szerintem. Te is félsz, hogy mi lesz majd, ha nem lesz, akkor nem lesz kényelmesen az meg, amit szerettél rajta, aki foglalkozik veled, meg tetszik neked, meg minden ami az egódnak fontos (ez akár tudatalatti is lehet). És akkor mi lesz energia nélkül veled, ezért vagy gyenge lépni, pedig kis energiát befektetve találhatnál jobb valakit is, csak egyedül is ki kellene bírnod kicsit meg ilyenek. Na sok szerencsét.
YF-23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!