Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm féltékenykedése miatt mi tévő legyek?
15 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, ez alatt az idő alatt volt pár kisebb összeveszésünk. Tegnap amíg várakoztam a buszomra találkoztam egy nagyon régi nőismerősömmel, még anno az általános suliból, akibe anno szerelmes is voltam.
Beültünk egy pubba dumálgatni, de előtte hazaszóltam a barátnőmnek (együtt élünk), hogy kicsit késni fogok, mert találkoztam a hölggyel. Mondta OK.
Mikor hazaérek már állt a bál és leteremtett, hogy miért is találkoztam a csajjal. Hogy mit akarok tőle... stb. Szóval féltékenységi jelenetet rendezett és ebben az állapotában összetörte a Hollandiából kapott kedvenc bögrémet. Na itt akadtam rá ki teljesen.
Este külön ágyban is aludtunk, nem akart velem aludni.
Ma semmi változás.
Tudja, hogy soha nem csalnám meg, nem értem féltékenységének okát.
Egy kicsit kiábrándultam belőle. Szeretném ha kibékülne velem, de hajthatatlan. Pedig nem is tudja, hogy a hétvégére megbeszéltem a másik hölggyel egy újabb találkozást, mert nem igen jár gépközelbe, de szeretnénk tartani még a kapcsolatot, mert nemsokára megy vissza külföldre, ahol tanulmányait végzi.
Szóval most nem tudom mit tegyek. Ha elmegyek 7végén, akkor az még olaj lesz a tűzre a barátnőmnek, de ha nem megyek, akkor meg szar lesz nekem, hogy egyrészt megigértem, másrészt pedig nem akarom a kihagyni a dumálást.
Viszont az is igaz, ha nem lenne most barátnőm, összejönnék a másik hölggyel, de így nem, hogy van.
Te örülnél, ha Ő egy volt szerelmével találkozgatna?
Persze, hogy rosszul esik neki, hogy olyan lánnyal találkozgatsz, aki tetszik neked és anno még éreztél is iránta valamit. Engem nem zavar, ha a barátomnak vannak lány barátai (főleg, ha ismerem őket), de nekem személy szerint ez már sok lenne és ha megtudnám, hogy még egy találkozót megbeszéltetek, biztosan szakítanék. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy szerinte ez normális-e. Én ilyen vagyok, de a barátom így szeret és ő nem találkozgat a volt szerelmeivel. :)
20L
Hagyd ott, az ilyen féltékenységnél valami van a háttérben.
Esetleg pont ő csalt meg. Hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!