Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? Senkinek nem jövök be?
17 éves vagyok. Eddig 5 lánynál próbálkoztam, rendesen elhívtam ide-oda. Átlagos a kinézetem. Rövid hajú vagyok. Barna a szemem, sötét barna a hajam. Sajnos szoktam káromkodni. Nem vasalom a hajam.
Miért az ilyen kis szőke vasalt hajú bu*ik jönnek be minden csajnak?
Mit tehetnék, hogy ez változzon?
szerintem nem a szőke hajú vasalt b-zik jönnek be a lányoknak...sőt én csak havernak tudom elképzelni őket.
Amúgy szerintem, akkor próbálkozz ha szerelmes leszel. Csak azért hogy legyen valaki, ne hívd el őket. Légy önmagad, legyél KULTURÁLT, és majd jön :)
17 vagy csak, a tojáshéj a seggeden, már bocs, plusz csak öt lánynál próbálkoztál eddig, mégis mi bajod? Miért kell a mai fiataloknak minden azonnal?
"Jajj, már elmúltam tízéves, és meg nem vagyok túl mindenen, most mi lesz?!" Nyugi, lesz barátnőd neked is nyilván, tessék próbálkozni, de ne görcsölj rá, tök felesleges. Engem 21(!) éves koromig le se szart*k a fiúk, mégse keseredtem el, meg tartottam magam csúnyának sosem, úgy voltam vele, hogy ha valakivel sikerülnek a dolgok, az nagyon jó lesz, amúgy meg megvan a magam élete. És bumm, jó ideje hihetetlenül boldog párkapcsolatban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!