Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha baromira irrital ez az alszent kis r. ibanc?
Ott kezdenem : NEM vagyok feltekeny!
Van egy osztalytarsam, nem szokasom lenezni senkit semmiert, de o tenyleg egy buta, videki parasztlany. Tudom hogy neki tetszik egy evfolyamtarsunk (mindenki tudja mindjart leirom miert) akivel en joba vagyok. (Amugy a srac csak szorakozik vele, vagyishat nem gondolja komolyan amit csinal, ez mindenkinek egyertelmu, csak a lanynak nem)
Szoval a srac szorakozik vele, smaroltak mar reszegen, valami volt is, es hogy ezt honnan tudjuk? Ennek a csajnak a maniaja, akarhanyszor tortenik valami, masnap a suliban fennhangon, de tenyleg fennhangon elmeselni a baratnojenek, altalaban mondjuk a tesioltozoben, vagy az osztalyterem kozepen , hogy mindenki jol hallja. Es egyszeruen rohadtul idegesito, hogy minden heten azt kell hallgatni, hogy NEM SZEXELTUNK NEEEEM uvoltve, meg az olyan dolgait, hogy "meg mindig el van zsibbadva a szam", egyszeruen kiborito!!! Es tenyleg, egy annyira buta, kozonseges videki lanyrol van szo,aki elsore kedvesnek tunt meg olyan kis ugyefogyottnak, de kesobb kiderult hogy mennyire alszent es gonosz is tud lenni.
A srac meg amugy rohog rajta a hata mogott, csak ezt o nem latja.
Nem vagyok feltekeny, ego nelkul, de barmikor elmehetnek a sraccal egy korre, de annyira idegesito ez lany, neha egyszeruen leuvoltenem a fejet, hogy fogja mar be a pofajat, keptelen vagyok elviselni egesz nap.
Mit lehetne tenni? Hulye kerdesnek tunhet de borzasztoan irrital.
17L
Szerintem eléggé irritáló vagy te is úgy lapjában.
És ugyanolyan buta is, mint aki téged zavar.
Mi az, hogy a vidéki+paraszt+lány=buta?
A másik meg, hogy ha nem érdekel, ne foglalkozz vele a "vichy törődj magaddal" elv szerint.
Annyi különböztet meg téged tőle, hogy te idegbeteg vagy és nincs szexuális életed, neki meg van és ezért nem idegbeteg.
Le fogtok pontozni pedig igaz; két okból kifolyólag idegesít általában vkit egy személy.
1. Van a másikban egy olyan tulajdonság, ami benned nincs és tudat alatt irigy vagy rá.
2. Olyan tulajdonság van a másikba, ami benned is megvan és nem szereted és idegesít, h emlékeztet rá tudat alatt.
Nálad melyik?
Minek foglalkozol vele egyáltalán ? Féltékeny vagy a pasi miatt? ejjj-ejjj...
25/F nem pszichológus
1. Szerintem en vagyok vele es nem ti, szoval csak jobban tudom, milyen. Nem a videkin van a hangsuly. O buta es kesz.
2. Kepzeld draga valaszolo, VAN szexualis eletem, feltekeny pedig a vilagert sem lennek ra, az a srac egy taho , ilyenekre ki feltekeny?
3. Kivanom nektek hogy egy napra legyetek vele osszezarva, megneznem utana az arcotokat.
Ilyen útszéli stílusban akkor sem nyilvánulnék meg senkiről.
A srác egy tahó, nem vagy rá féltékeny, ugyanakkor fentebb meg azt írod h jóban vagytok. A feddhetetlen erkölcsöd engedi ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!