Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha baromira irrital ez az alszent kis r. ibanc?
Ott kezdenem : NEM vagyok feltekeny!
Van egy osztalytarsam, nem szokasom lenezni senkit semmiert, de o tenyleg egy buta, videki parasztlany. Tudom hogy neki tetszik egy evfolyamtarsunk (mindenki tudja mindjart leirom miert) akivel en joba vagyok. (Amugy a srac csak szorakozik vele, vagyishat nem gondolja komolyan amit csinal, ez mindenkinek egyertelmu, csak a lanynak nem)
Szoval a srac szorakozik vele, smaroltak mar reszegen, valami volt is, es hogy ezt honnan tudjuk? Ennek a csajnak a maniaja, akarhanyszor tortenik valami, masnap a suliban fennhangon, de tenyleg fennhangon elmeselni a baratnojenek, altalaban mondjuk a tesioltozoben, vagy az osztalyterem kozepen , hogy mindenki jol hallja. Es egyszeruen rohadtul idegesito, hogy minden heten azt kell hallgatni, hogy NEM SZEXELTUNK NEEEEM uvoltve, meg az olyan dolgait, hogy "meg mindig el van zsibbadva a szam", egyszeruen kiborito!!! Es tenyleg, egy annyira buta, kozonseges videki lanyrol van szo,aki elsore kedvesnek tunt meg olyan kis ugyefogyottnak, de kesobb kiderult hogy mennyire alszent es gonosz is tud lenni.
A srac meg amugy rohog rajta a hata mogott, csak ezt o nem latja.
Nem vagyok feltekeny, ego nelkul, de barmikor elmehetnek a sraccal egy korre, de annyira idegesito ez lany, neha egyszeruen leuvoltenem a fejet, hogy fogja mar be a pofajat, keptelen vagyok elviselni egesz nap.
Mit lehetne tenni? Hulye kerdesnek tunhet de borzasztoan irrital.
17L
Hat ezt nem hiszem el :DDD
Ki a franc irta hogy jobb vagyok nala??? Itt mindenkinek a maniaja kiforgatni az ember szavait?
De ha mar itt tartunk, egy ilyen lanynal szerintem nem nehez jobbnak lenni.
Nem kiforgatom, csak logikus lenne, hogy arra akadsz ki így, akinél bármivel is különb vagy. De ha ugyanolyan, akkor teljesen jogtalan.
Amúgy biztos benned is van pár dolog ami zavar másokat, vagy neked szabad olyannak lenned amilyen akarsz, más viszont szabályozza magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!