Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van az inceleknek?
#38: Szerencsére az egészségemnek semmi baja, úgyhogy diagnosztának ne menj el, nem a te pályád.:)
A kérdéseid egyáltalán nem kapcsolódnak a témához, ha ezek téged ennyire érdekelnek, akkor írj ki róluk egy másik kérdést. Sikerült félreértened, amit a női áldozatokról írtam. Itt egyszerűen nem róluk van szó, hanem az incelekről. Te pedig nem tettél mást, mint az eredeti kérdésről teljesen másfele próbáltad terelni a vitát. Ennyi erővel a Számítástechnika, kérdéskör alá is beírhattad volna ugyanezt.
" Nekik nem segítség kell, hanem ingyen pi.na, de azonnal, lehetőleg egy bombázóval a lyuk körül, és naponta egy új"
Nyilván ezt alá is tudod támasztani, ugye?
"Nem tudott szocializálódni...brühühü...De, tudott volna, mert járt oviba, suliba, dolgozhatna, mehetne emberek közé. De nem akar."
Nagyon egyszerűen gondolkodsz. Igen járt, de tudod az oviban és a suliban is voltak, akiket kirekesztettek, vagy csak nem voltak elég népszerűek. Sőt, sok esetben elég volt annyi, hogy a család egy új helyre költözött és a gyerek ott nem tudott normálisan beilleszkedni. Lehet a saját hibájából, de az is lehet, hogy az ottani közösség valami egyéb (rajta kívülálló) okból nem akarta befogadni. Elhiszem, hogy nőként ezt nehéz megértened, mivel hasonlót nem éltél át. Ha egy lány 14-15 évesen nem egyenesen csúnya vagy igénytelen, illetve nem kimondottan taszító a személyisége, akkor a fiúk már próbálkozni fognak nála. Lehet, hogy nem a helyi aktuális "jópasi", de valakik biztosan. Ennyi már elég ahhoz, hogy elkezdjen felépülni az önbizalma, elhiggye magáról, hogy ő is értékes tagja lehet a társaságnak. Hozzáteszem, ehhez a lányok jóval több segítséget kapnak a saját családjuktól is. Ugyanezt a fiúk sok esetben nem kapják meg.
"Ettől meg végképp le fogja az agyam az ékszíjat, hogy mekkora kibas2ott qurva nagy kockázatot vállal, mert rámosolyog egy lányra, és odaköszön. Bele ne haljál!"
Lehet, hogy eddig én csináltam valamit rosszul, de valahogy egyetlen olyan kapcsolatom nem volt, ahol csak annyi volt a dolgom, hogy rámosolyogtam a lányra és köszöntem neki. Hiába na, ha valaki nem egy Jason Momoa, annak azért többet kell tenni.:)
Na de miért nem mer rámosolyogni? Ha néha figyelsz is arra amit írnak az itteni sikertelen pasik és nem csak értékelgetsz össze-vissza, akkor rájössz magad is. Az ilyen fiúk előtt nem volt normális követendő férfikép. Vagy azért, mert elvesztette az apját, vagy az apa eleve nem volt alkalmas erre a szerepre, vagy túl nagy volt az "egyenlőség" a családban, esetleg anyu hordta a nadrágot. Ezek pedig mind mind rajta kívülálló okok. Próbálj csak beszélgetni néhánnyal (nyugi, a neten arctalanul senki nem fog megerőszakolni és szét sem kell tenned semmidet). Ki fog derülni hogy nem lenézik a nőket, hanem pont fordítva: magukat nézik kevésnek a nőkhöz. Mert mást se hallottak otthon, mint "a lányoknak a kedves, rendes, normális srácok kellenek, akik tisztelik őket és a tenyerükön hordozzák". Aztán mikor így viselkednek, a csajok persze elhajtják őket, mert egy ilyen pasiba semmi izgalmas nincs. Ők meg ott állnak értetlenül, mert mindent úgy csináltak, ahogy otthon hallották és mégsem kellenek senkinek. Ebből pedig egyenesen jön a logikus, de téves következtetés: azért nem kellek, mert csúnya/alacsony/fogszabályzós/vörös.... vagyok. Közben pedig azt látják, hogy azok a fiúk, akik nem olyan kedvesek, rendesek a lányokkal, sorra ismerkednek és randiznak.
"Egy nő mi kockázatot vállal? Maximum megerőszakolja a pasi, esetleg terhes lesz, és élete végéig nevelheti egyedül a gyereket. De hát ez bagatell apróság ahhoz képest, hogy valakire ráköszönsz, és nem viszonozza."
Na igen, de akkor azt magyarázd meg, hogy miért mégis az olyanokhoz vonzódtok inkább, akik hajlamosabbak az erőszakra és a megcsalásra?
43#
Persze, mindenki hibás, csak a szegény incelek nem.
Én is ki voltam közösítve az iskolában, apám lesz_rt minket és 99%-ban anyám nevelt. Emellé még szociális fóbiáim és aspergerem is van. Ennek megfelelően 18 éves koromra az önbizalmam a béka s_gge alatt volt, és a szociális készségeim is a nullával voltak egyenlőek. Aztán rájöttem, hogy ez nem lesz így jó, kimásztam a depresszióból, legyőztem a fóbiáimat és a kommunikációs képességeimet elfogadható szintre tornásztam fel. Igaz, ez 2-3 év kemény munkába került, de végül elértem oda, hogy nem okozott problémát az emberekkel való beszéd, az ismerkedés és 21 éves koromra barátnőm is lett. Ez a kapcsolat már majdnem négy éve tart, boldogok vagyunk együtt és mielőtt mondanád, nem szoktam bunkó lenni se a barátnőmmel, se más emberekkel. Az egyetlen dolog amivel a bunkóságot ki lehet kényszeríteni belőlem, az az rinya és az önsajnáltatás, amit ti itt minden áldott nap lenyomtok.
Ti is ugyanúgy meg tudnátok mozdítani a s_ggeteket, befejezni a hisztit és tenni magatokért. Csak ugye nyervogni, sírni és kifogásokat keresni sokkal egyszerűbb.
Én pl. 19 éves koromig, szinte nem is beszéltem még lányokkal sem. Aztán összejöttem 1-2 csajszival, de szex az nem volt, ez már bőven több mint 20 éves sztori. 23 éves voltam, amikor elkapott egy lány, és "elintézett". Onnantól kezdve nem volt megállás.
Ami érdekes, hogy későn érő típus vagyok, így 40 felett sokkal jobban tudok ismerkedni, mint 20 évesen. Pedig nem vagyok kigyúrva, nem vagyok milliomos.
Az inceleket nevetség tárgyaként kezelik nyugaton. A weboldalaik mindenféle logikát nélkülöznek és nyilvánvaló, hogy mentális betegek.
Nem tudom, hogya Magyarországon, hogy születhet ilyen kérdés, mint ez, gondolom nem jártál még a weboldalaikon, mert nem tudsz angolul.
#44: Kicsit túltoltad a biciklit, de "ha már lúd, legyen kövér" alapon tedd hozzá azt is, hogy alacsony vagy, kamaszkorodban meg kövér is voltál, na meg természetesen pattanásos, szemüveges és fogszabályzós is. Csak hogy teljes legyen a kép egy igazi lúzerről, akit aztán a komment végére a mennybe lehet repíteni.
"Az egyetlen dolog amivel a bunkóságot ki lehet kényszeríteni belőlem, az az rinya és az önsajnáltatás, amit ti itt minden áldott nap lenyomtok."
Mutass egyetlen olyan kommentet, ahol rinyáltam vagy magamat sajnáltattam! Egyébként áldott jó természeted lehet, ha csak és kizárólag ezzel lehet kiváltani belőled a bunkóságot. Na de boldog kapcsolatban lévő férfiként téged miért is zavar az, hogy vannak olyan fiúk, férfiak, akik ezt teszik? Örülj neki hogy nem tartozol közéjük. Vagy várjunk, lehet hogy nem is vagy kapcsolatban és még csak nem is férfi vagy?
47#
Az alacsonyban igazad van, 165 cm vagyok, és szemüveges is. Kövér sosem voltam, inkább a másik véglet vagyok. Fogszabályzóm sem volt, habár mondták, hogy kéne, mivel nőtt a szájpadlásomra egy táltosfog, aminek a gyökere kicsit kijjebb nyomta az egyik metszőfogamat.
Pattanások csak akkor jönnek ki rajtam, ha csokit, vagy kakaót eszek.
Valóban jó a természetem, alapjában egy nyugodt ember vagyok. Igaz, tinikoromban sokat örjöngtem, minden apróságon kiakadtam. Szerencsére ezt kinőttem és mostmár csak ritkán vannak ilyen dühkitöréseim. Az utolsó ilyen amire emlékszem, az már egy jópár éves történet. Egy kipufogó levágása közben sikerült belevágnom a flex-el a kezembe, akkor teljesen elborult az agyam és átdobtam a flexet a szomszédba. Mit ne mondjak, a főnök nem igazán örült ennek.
Én sem vagyok tökéletes, gondolom neked is vannak olyan dolgok, amik idegesítenek. Nekem ez is egy ilyen dolog, amikor az ember feljön ide segíteni másoknak és tele van szemetelve az oldal az incelek rinyájával. Régebben próbáltam nekik segíteni, őszintén véleményt mondtam róluk és a helyzetükről és tanácsokat adtam, elmondtam nekik, hogy én hogy másztam ki az önsajnáltatásból és a megkeseredettségből. 99%-uk erre csak a kifogásokat kereste, vagy egyszerűen ignorálta a tanácsokat, pedig ők írtak nekem, hogy segítsek. Nem mondom, hogy mindegyikük, mert volt egy pár ember, aki tényleg meg akart változni és keményen dolgozott rajta, nekik nagyrészt sikerült is kiláballni a helyzetükből. Az egyik ilyen emberrel, így jó három év távlatjában is tartjuk a kapcsolatot. Neki is sikerült nagyjából rendbe rakni az életét, de ez főleg az ő érdeme, én csak segítettem neki.
Nemis tudom, hogy miért írtam le neked mindezt, úgyis azt fogod mondani az egészre, hogy kamu, mert ez nem illik bele a ti eltorzult világképetekbe, ahol mindent a születés dönt el és ha valaki incelnek születik az nem tehet semmit magáért, ezért alapból meg sem próbálja.
De mindegy is. Abban igazad vólt, hogy nekem semmivel sem lesz rosszabb attól, ha ti a saját hülyeségetek és lustaságotok miatt örök magányra és boldogtalanságra ítélitek magatokat. Az én életem rendben van, ti meg úgy cseszitek el a sajátotokat ahogy akarjátok.
#48: Már az elején szeretném tisztázni, hogy nem vagyok incel, viszont lehettem volna. A gyerekkorom úgy alakult, hogy szinte minden körülmény adott volt ehhez. Talán szerencsém volt, az iskola után elkezdtem dolgozni és a munkahelyen teljesen más hozzáállású emberekkel találkoztam. Közben egy lányt valamiért érdekelni kezdtem (akkor tényleg nem értettem miért), tehát lassan ez a része is megoldódott. Bár vele semmi komoly nem lett, de kezdtem elhinni, hogy nem vagyok reménytelen. De ez az egész nem rajtam múlott, hanem a körülményeken. Az persze jó kérdés, hogy ha én ugyanaz voltam, akkor az egyik közösségbe miért nem tudtam beilleszkedni, a másikba meg miért ment szinte zökkenőmentesen?
Én is segíteni szeretnék nekik, mert hiszem hogy vannak köztük igenis értékes emberek, akik csupán a körülmények áldozatai. Nem állítom, hogy mindenki ilyen, de azóta több olyannal találkoztam, aki 18 évesen szinte köszönni sem mert másoknak, aztán pár év alatt kikupálódott, mert megfelelő környezetbe került. Persze vannak olyanok is, akiken nem lehet segíteni, mert nem hagyják. De ha az ilyen emberek, akiknek nulla önbecsülésük van, csak azt kapják hogy ők tényleg nem érnek semmit, akkor csak egy helyben fogunk toporogni. Az meg kinek lesz jó?
49#
Ki mondott olyat, hogy semmire nem jók az ilyen emberek? Nincsenek bántva itt sem, csak annyit mondanak nekik, hogy fejezzék be a picsogást, mert azzal semmire nem mennek.
Persze itt vannak a keményvonalas incelek is (Balázska és társai) akik minden nap telehányják az oldalt és a fél gyakori utálja őket, mert évek óta szemetelik tele az oldalt. Igen, ők mindig le vannak oltva, el van nekik mondva, hogy emberi hulladékok, mert évek óta próbál a gyk népe értelmet verni a fejükbe, de semmiből nem értenek. Az ilyen embereken nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!