Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek miért vannak ilyen beteges rögeszméik ha amúgy sem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Például:

- Gyerekkel rendelkező nő nem kell nekik, mert más gyerekét nem nevelnék fel.

- Patriarchális elnyomás családon belül.

- Nem hajlandók fizetni a többedik randin (3. randin már nem) ha nincs szex

- A nő térjen vissza a munkaerőpiacra pár héttel szülés után.

- Kipróbálni a hármas szexet, természetesen 2 nő 1 férfi felállásban.

Őszintén, ezek alapján bármelyik is elhiszi hogy kellene valakinek? Az életből merítettem ezeket a példákat, ismerek több férfit is, akik magukat incelnek vagy MGTOW-nak vallja (egy kutya) és a felsorolt pontok alapján akarnak kapcsolatot. Ez csak szerintem a szánalom magasiskolája?

2019. febr. 18. 17:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem holtverseny azzal, hogy ilyen jól összeszedett kérdéseket írsz ki róluk.
2019. febr. 18. 17:19
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
Már meg ne haragudj, de a férfiak 80%-a nem akarja más gyerekét nevelni. Mert senkinek nem kell a probléma az expasival.
2019. febr. 18. 17:19
 3/23 anonim ***** válasza:
19%

Ezek közül csak a patriarhális elnyomás és a munkaerőpiacos gáz.

A többihez meg olyan partnert kell keresni, aki vevő például a 3-as szexre vagy nyitott párkapcsolatra, ilyenek simán léteznek. A randin fizetést sem várják el a normálisabbak.

2019. febr. 18. 17:22
 4/23 Rockarc ***** válasza:
7%

Szerintem is gaz ez kerdes. Na jo, nem csak ez. Mintha valaki futoszalagon gyartana oket. Fogj kezet az incel pajtasaiddal, egymast szorakoztatjatok, csak te most oket trollkodod.

42F

2019. febr. 18. 17:24
 5/23 anonim ***** válasza:
26%

"Gyerekkel rendelkező nő nem kell nekik, mert más gyerekét nem nevelnék fel."

Azok a nők, akik nem akarnak gyerekes apukával összeállni, szintúgy beteges gondolkodású inceleknek számítanak, vagy a nők esetében a kettős mérce érvényesül?

2019. febr. 18. 17:24
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Ahol gyerek van ott a pasi csak második lehet minden esetben. És emellé még felelősség plusz az örökös hadakozás a gyerek apjával ugye hogy most nevelheted vagy nem, de eltartani persze el kell.
2019. febr. 18. 17:28
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

"Azok a nők, akik nem akarnak gyerekes apukával összeállni, szintúgy beteges gondolkodású inceleknek számítanak, vagy a nők esetében a kettős mérce érvényesül?"

De... nem attól lesz valaki incel, hogy nem kell neki gyerekes pár, hanem hogy senki nem akar vele kufircolni.

2019. febr. 18. 17:29
 8/23 anonim ***** válasza:
10%
rossz helyen ismerkedsz, nekem ez teljesen új.
2019. febr. 18. 17:42
 9/23 anonim ***** válasza:
44%

8#, rendben, akkor így:

Azok a nők, akik nem akarnak gyerekes apukával összeállni (pontosan ugyanazzal a jól ismert indokkal, egyébként) szintén beteges rögeszméik vannak, vagy a nők esetében ez más? És ha igen, vajon miért?

2019. febr. 18. 17:44
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem neked legalább annyira nincs életed, mint ezeknek a srácoknak. Ez hányadik MGTOW-os, inceles kérdésed?
2019. febr. 18. 17:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!