Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek miért vannak ilyen beteges rögeszméik ha amúgy sem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Például:

- Gyerekkel rendelkező nő nem kell nekik, mert más gyerekét nem nevelnék fel.

- Patriarchális elnyomás családon belül.

- Nem hajlandók fizetni a többedik randin (3. randin már nem) ha nincs szex

- A nő térjen vissza a munkaerőpiacra pár héttel szülés után.

- Kipróbálni a hármas szexet, természetesen 2 nő 1 férfi felállásban.

Őszintén, ezek alapján bármelyik is elhiszi hogy kellene valakinek? Az életből merítettem ezeket a példákat, ismerek több férfit is, akik magukat incelnek vagy MGTOW-nak vallja (egy kutya) és a felsorolt pontok alapján akarnak kapcsolatot. Ez csak szerintem a szánalom magasiskolája?

2019. febr. 18. 17:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

A lista nagyrésze hülyeség, de a gyerekkel rendelkezőre tudom a választ. Nekem például 2 okból. Egyik oka, hogy ha 32 évesen nem volt egy randim sem, csókolózni sem csókolóztam soha, ne ott kezdjem már a szerelmi életem, hogy hopp, van egy 2-5-akárhány éves nevelt gyerekem!

A másik része pedig bizalmatlanság. Mi van , ha képben van a gyerek apja? Jópofizgassak egy idegen férfinak láthatás címen amikor jön a gyerekhez? És honnan tudjam a nő szeret e , vagy csak "nem jutott jobb, de a gyereknek apa kell" elven van velem? Egyelőre nem szeretném ezt. (32/F)

2019. febr. 18. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:
62%
Azt kéne felfogni hogy a gyerek nem csak 1-2 fokkal veti vissza a nő szexpiaci értékét hanem sokkal drasztikusabban. Jómagam is úgy nyáladzok más (nem celeb de full szexi) csajok után hogy tudom nincs esélyem náluk. Azonban ha gyerekük lenne abban az esetben már akkor sem jönnék össze velük( ugye most házasság / élettársi viszonyról beszélek) ha ők jönnének oda hozzám dorombolni/udvarolni
2019. febr. 18. 22:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Részben pont az ilyen dolgaik miatt incelek...

Viszont én sem kezdenék gyerekes nővel, ez tényleg más téma már.

2019. febr. 19. 06:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!